Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő durván, bunkón, kinevetve visszautasít egy férfit és a férfi ezért megpofozza az büncselekménynek számít?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 09:42
21/31 anonim válasza:
19, én is így.
20, kire értetted, hogy értetlen?
22/31 anonim válasza:
Azokra a pasikra akik egy alkalomból,teszbeszédből nem értik meg a nemleges vàlaszt. Amikor meg paraszt vagy akkor meg ütne.
23/31 anonim válasza:
Amúgy akik lepontoznak, tisztában vannak a joggal?
25/31 anonim válasza:
Tisztàban a joggal jó vicc... a macskàmnak több esze van mint itt néhàny embernek.. ja és a macskàm annyira buta, hogy nem talàl ki a terasz ajtón ahol a németjuhàsz rohangàl... nem vak csak nincs szerencséje mikor okoskodni kell.
26/31 anonim válasza:
Pedig a kérdés egyértelműen jogi jellegű volt, nem morális. Egyedül én adtam erre jogi szempontból választ. Mindenki csak morális választ adott. Én a moralitással nem is foglalkoztam, csak a joggal.
27/31 anonim válasza:
Azért egyes nőknek tényleg annyira undorító stílusuk van ,hogy megérdemelnének egy közepesen enyhe pofont. Itt leginkább a fiatalabbakra gondolok, akiknek még nem nőtt be a feje lágya.
29/31 anonim válasza:
27, a férfiak stílusa meg tökéletes, ők soha semmi rosszat nem érdemelnének meg. Te egy igazi pötsfej lehetsz.
30/31 anonim válasza:
Szart sem tudsz az életemről, de ítélkezni azt tudsz látom.:D Pont nem érdekel hogy a férfiak milyenek, mert köztük is vannak életképtelen, kártékony egyedek úgy mint a nőknél. Egyik nemet se kell félteni. A beszólásoddal meg konkrétan magadat minősíted, mint ha ezzel elégtételt akarsz venni a téged ért sérelmekért, de elárulok valamit. Kár erőlködnöd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!