Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő durván, bunkón,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő durván, bunkón, kinevetve visszautasít egy férfit és a férfi ezért megpofozza az büncselekménynek számít?

Figyelt kérdés

2021. okt. 20. 09:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%

19, én is így.

20, kire értetted, hogy értetlen?

2021. okt. 20. 14:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Azokra a pasikra akik egy alkalomból,teszbeszédből nem értik meg a nemleges vàlaszt. Amikor meg paraszt vagy akkor meg ütne.
2021. okt. 20. 15:51
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy akik lepontoznak, tisztában vannak a joggal?
2021. okt. 20. 15:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Használd az eszed.
2021. okt. 20. 16:24
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Tisztàban a joggal jó vicc... a macskàmnak több esze van mint itt néhàny embernek.. ja és a macskàm annyira buta, hogy nem talàl ki a terasz ajtón ahol a németjuhàsz rohangàl... nem vak csak nincs szerencséje mikor okoskodni kell.
2021. okt. 20. 21:47
 26/31 anonim ***** válasza:
76%
Pedig a kérdés egyértelműen jogi jellegű volt, nem morális. Egyedül én adtam erre jogi szempontból választ. Mindenki csak morális választ adott. Én a moralitással nem is foglalkoztam, csak a joggal.
2021. okt. 20. 21:50
 27/31 anonim ***** válasza:
23%
Azért egyes nőknek tényleg annyira undorító stílusuk van ,hogy megérdemelnének egy közepesen enyhe pofont. Itt leginkább a fiatalabbakra gondolok, akiknek még nem nőtt be a feje lágya.
2021. okt. 21. 08:41
 28/31 anonim ***** válasza:
Aha megérdemelnek....
2021. okt. 21. 08:47
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
27, a férfiak stílusa meg tökéletes, ők soha semmi rosszat nem érdemelnének meg. Te egy igazi pötsfej lehetsz.
2021. okt. 21. 09:39
 30/31 anonim ***** válasza:
Szart sem tudsz az életemről, de ítélkezni azt tudsz látom.:D Pont nem érdekel hogy a férfiak milyenek, mert köztük is vannak életképtelen, kártékony egyedek úgy mint a nőknél. Egyik nemet se kell félteni. A beszólásoddal meg konkrétan magadat minősíted, mint ha ezzel elégtételt akarsz venni a téged ért sérelmekért, de elárulok valamit. Kár erőlködnöd ;)
2021. okt. 21. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!