Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasi 14 én meg 12 a sítáborb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi 14 én meg 12 a sítáborba nagyon jól elvoltunk és nagyon jókat nevettünk hülyültünk. De mióta hazajöttünk azóta alig alig beszélünk és nem tudom hogy szerezzem meg magamnak mert nekem ő kell és szeretném ha ő az enyém lenne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nagyon teccik de nem tom hogy közeledjek?
2010. szept. 2. 15:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
De amúgy ha ezt kérdezni kell, akkor nagyon érett és céltudatos lehetsz.....Szerintem hagyagold, és járd ki az általánost először.
2010. szept. 2. 15:31
 12/24 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ezt a választ:)
2010. szept. 2. 15:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Meg ez a jókat nevettetek, hülyültetek?! Ezt én a haverjaimmal csinálom szinte mindennap, még sem járunk egymással, mert nem lenne semmi értelme, eléggé közel állunk egymáshoz, de ennyi....nem kell járni. Meg, hogy "megszerzed" magadnak, dísznek? vagy minek kéne? mire kéne?
2010. szept. 2. 15:35
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
Ha a gyerekem 12 évesen azt mondja hogy neki xy pasi kell és hogy ő nagyon érett és adjak tanácsot, olyan sapkát kap, hogy a templomba se veszi le...
2010. szept. 2. 15:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Pasi??? Ne haragudj,de 14 évesre még nem mondanám,hogy pasi! És Te,12 évesen már azzal foglalkozol,hogyan szerezz meg egy fiút? Szerintem inkább a tanulással kellene foglalkoznod,a pasizással még bőven ráérsz!
2010. szept. 2. 15:39
 16/24 A kérdező kommentje:
nem azt kértem hogy komenteket adjatok hanem tanát és váéleménre nem vagok kiváncsi de legalább írtatok
2010. szept. 2. 15:39
 17/24 anonim ***** válasza:

írni se tudsz még...akkor mit vársz most őszintén?remélem jövőre már szülsz is:D

szerintem ez fake

2010. szept. 2. 15:41
 18/24 A kérdező kommentje:
5 tanuló vagyok
2010. szept. 2. 15:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj Cicababamucika,de a helyesírásodból is látszik,hogy pasizás helyett az iskolával kellene foglalkozni!
2010. szept. 2. 15:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Biztos nem nyelvtanból...

"Teccik"

2010. szept. 2. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!