Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatból lehet igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból lehet igazi kapcsolat? Vagy a férfi a lelke mélyén soha nem fogja becsülni a nőt?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 11:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

7 ez nincs igy

Vannak ex utan a lelki serultek akik csak szexkapcs tbtartanak fenn esetleg evekig.

Megis aztan szerelmesek lesznek az egyikbe..

2021. okt. 17. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

ez baromsag, semmi koze ahhoz, hogy a ferfi mennyire becsuli a not. a szexkapcsolat normalis esetben kozos megegyezesen alapszik es azert ragad meg a szexkapcsolat szinten, mert adott eletszakaszban egyik fel sem akar tobbet es ez mindenkinek kenyelmes, megfelelo.

te el vagy tevedve, ha abbol indulsz ki, hogy a szexkapcsolat arrol szol, hogy a no tobbet akar, de a pasinak meg csak dugni jo. egy normalis szexkapcsolat nem ilyen.

amugy vajon a feleseget mennyire becsuli az a ferfi, aki a hata mogott sunyiban szarra csalja?! akkor mar tobbre becsul egy olyan not, akivel nyiltan le van kommunikalva, hogy ez csak szex es ennyi.

a kerdesre valaszolva, lehet belole kapcsolat, ha kolcsonosen egymasba szeretnek a felek, de azert ez nem olyan gyakori.

2021. okt. 17. 13:41
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
#12 manapsag mar tobb az olyan szexkapcsolat, ahol az egyik remenykedik, ne legyunk naivak, csak ramondja, hogy neki is megfelel, aztan acsingozik utana.
2021. okt. 17. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Persze hogy lehet. Nekem volt már ilyen. F 43
2021. okt. 18. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
14# miért csak volt?
2021. okt. 18. 10:54
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
A férfiaknak nincs lelkük.
2021. okt. 18. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak máshogy müködik az agyunk. Most léptem ki egy barátság extrákkal kapcsolatból, mert kezdett kínossá válni hogy a hölgy (utólag bevallva) belém szeretett. Mindketten felnöttek vagyunk, ö idösebb tölem, túlvan néhány kapcsolaton, mégsem tudta kezelni/kontrollálni az érzéseit. Az egész azzal kezdödött, hogy nem akarunk komolyat egymástól, azt is mondtam neki, hogy nem is hosszú távra gondolkodok, és rögtön eltünök, ha olyannal találkozok aki komolyan érdekel, sosem hazudtam neki, ha észre vettem, hogy túlgondolja újra tisztáztuk a helyzetet. Én is megkedveltem mint embert, nagyon jól éreztem magam vele, voltak megnyilvánulásai, amiböl jol érezhetö volt, hogy bizonyos szinten szenved a helyzettöl akkor is, ha pontosan tudja, hogy miben egyeztünk meg.

Azért ilyen kapcsolat mellett döntöttem, mert egy ilyen fázis jött az életemben, beleuntam egy kicsit a párkeresésbe, kellett némi szünet. A volt partnerem emberileg egy teljesen szerethetö személyiség, de nem tudnék bele szerelmes lenni, egyrészt a nagyobb korkülönbség miatt sem, másrészt mert nem fér bele a terveimbe, amihez képes vagyok tartani magam, és parancsolni az érzelmeimnek, ami nekünk férfiaknak sem mindíg egyszerü. Nekem sem volt könnyü lezárni, de bármennyire fájt neki, sajnálatból nem fogok vele maradni.

Ha ezt úgy tartja valaki, hogy nem becsültem meg öt, mert nem mentem bele olyan dologba amit nem akarok, az a saját baja. Ha valaki emiatt azt gondolja hogy nincs lelkem az is a saját baja.

Ha nem lenne lelkem akkor hülyítem tovább, amíg kihasználhatom hogy van kivel szexelni, aztán még azt is ráfogom hogy miatta hagyom el. Ha nem becsülném nem foglalkoznék a lelki világával, és hagytam volna, hogy még nagyobb légvárat építsen magának.

2022. jan. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!