Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennétek egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja ismertük meg egymást, rengeteget dolgozik, vállalkozásuk van. Néhányszor találkoztunk.

Ma este elmondta hogy nagyon akar engem, de a munkája miatt teljesen nem tud leköteleződni, és jó ha jutna rám heti 1-2 találkozás.

Azt mondta attól tart hogy ha lefeküdnénk egymással (tervben volt) és azután nem jutna rám ideje akkor biztos azt gondolnám hogy csak szexre kellettem, és hogyha ezt tudom vállalni akkor oké, de ha nem akkor ne is tervezzük a szexet ( igen, kapcsolat előtti szex, mivel egyikőnk sem szexelt legalább fél éve, ezért megbeszéltük hogy a következő találkozásnál az lesz a program, ami bár szerdán lett volna de a munkája miatt nem meghiusult)

Azt mondta hogy imád, és szeret velem beszélgetni, jól érzi magát velem amikor együtt vagyunk, de a kevés szabadidő kevés egy kapcsolatra, és ha komolyabbra fordulna max enni aludni tudna hozzám jönni. Azt mondta ez nem azt jelenti hogy szex és más semmi...

2021. okt. 15. 01:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A munka szerintem is csak kifogás. Vagy van valakije, és mellé keres dugópajtit, vagy eleve csak szexet akart, csak behülyített kicsit előtte, vagy pótlék vagy, stb. Ha annyira te lennél neki az etalon, biztosan tudna rád időt szánni.
2021. okt. 15. 07:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak alkalmi kapcsolatot keres átmeneti időre. Egyet jegyezz meg, ha valaki valóban téged akar, az nem takarózik az idő hiányával. Mindenkinek arra lesz és van ideje, amire valóban akarja. Ha valóban nincsen ideje semmire, akkor nem foglalkozik nőkkel. A szex is időt igényel, nemcsak a kapcsolat. Neked felajánlotta ezt az opciót, mert tisztában van vele, hogy vannak nők akiknek ez elég. Most kipróbálja, hogy te is ez a típus vagy-e.
2021. okt. 15. 07:52
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Meg ha sokat is dolgozik, arra van idő amire szakitunk, vagy éppen akarjuk.

Erről a "megbeszéltük, hogy szexelunk legközelebb". Számomra az összes kedvem elvette volna. Mit kell ezen tervezni, és beszélni?

Nem mennek bele, szerintem elég nagy eséllyel sérülnek. Belezugnek egy idő után, ő meg vígan élne az életet.

2021. okt. 15. 08:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Legyen az ember bármilyen elfoglalt, amire szeretne arra tud időt szánni.

Ő amúgy konkrétan megmondta hogy nem akar tőled komolyat.

2021. okt. 15. 08:21
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Mivel vállalkozó, jó munkája van képes vagy visszautasítani így is?
2021. okt. 15. 08:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, biztos vannak szabadnapjai + ha annyira akarna, akár minden este tudnátok valamelyikőtöknél lenni, ha program nem is. Felnőtt korban az idővel takarózni ordasnagy kamu.
2021. okt. 15. 09:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja. A sok munka a család otthon.Feleség + 2 gyerek. Téged meg szívesen dugna a szabad óráiban.
2021. okt. 15. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is foglalt,olyan nincs,hogy nincs ideje semmire.
2021. okt. 15. 09:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha vállalkozása van, pont hogy rád kell, tud(na) érjen.

Ne haragudj, de vállalkozásban dolgoztam évtizedekig. Arra értem rá amire akartam.

2021. okt. 15. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett, kérdező?
2022. ápr. 14. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!