Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a sok beírkáló 12-14 éves kis csetresztől, a bődületes hülyeség kérdéseiktől az ő sajátosan primitív nyelvtanjukkal és ragzani nem tudásukkal ez a rovat már lassan olyan, mint régen a Bravo Szerelem-szex-gyengédség találmánya?
Példának okáért:
- maszturbáltam a Jacko poszteremre, most akkor terhes vok?
- a barinőm nem nedves de én meg felénk vok, tuttok vmi kiráj megoldást? Segiccsetek léccike xD, 12F
-a teknősöm magamhoz dörzsöltem, kisteknőseim lesznek?
És ha valaki leoltja őket ezért a stílusért, akkor meg úgy pattog mind, akár egy bolhás kandog. Én értem, hogy ez az oldal azért van, hogy itt megkérdezhetik azt is olyanoktól, amit és akiktől nem mernének, de ezt miért nem lehet kulturált formában? Meg amúgy is, egy 14 éves kis szaros mit borotvál még a farkán? Vagy egy 12 éves lány mit kefél még egy 20 éves sráccal? Mi ez az egész? Ezek veszik körbe majd az én gyerekem?
"...ragzani nem tudásukkal..." :) :D XD
Nocsak, a kérdezőnek is hiányosak az ismeretei.
beirkáló - nem pedig beírkáló
nyelvtanukkal - nem pedig nyelvtanjukkal
...úgy pattog, mint... - nem pedig ...úgy pattog mind, akár... (mint, akár - itt az egyik szó felesleges)
Majd akkor baszogass másokat, ha te is megtanultál helyesen írni! Engem ez jobban zavar, hogy olyanért bírálsz másokat, amit te sem tudsz jól. Továbbá az is zavar, hogy pórnépnek nevezed a fiatalokat, mindenkit egy kalap alá véve. Úgy, hogy inkább söprögess a saját portádon provokálás helyett!
A többiben igazad van :-)
Ám ha elolvasod újra az egész fórumot észreveheted, hogy NEM a helyesírással, hanem ÚJRA LEÍROM NEKED, a stílussal van bajom. Te köcsög.
hogy a 16:04-esre is raagáljon valaki: a 20 év felettiek nem felejtik el, hogy ok is voltak tizenévesek és voltak kérdeseik. De NEM 12-14 évesen, egy-két évvel késobb. Es valoban nem ilyen stílusban.
A kérdezonek: a durva stílushasználathoz kb. hozzájárul az internet és az anonimitás adta szabadság, mindent lehet, csak vagányan, ugysem tudják, ki vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!