Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a sok beírkáló 12-14 éves kis csetresztől, a bődületes hülyeség kérdéseiktől az ő sajátosan primitív nyelvtanjukkal és ragzani nem tudásukkal ez a rovat már lassan olyan, mint régen a Bravo Szerelem-szex-gyengédség találmánya?

Figyelt kérdés

Példának okáért:

- maszturbáltam a Jacko poszteremre, most akkor terhes vok?

- a barinőm nem nedves de én meg felénk vok, tuttok vmi kiráj megoldást? Segiccsetek léccike xD, 12F

-a teknősöm magamhoz dörzsöltem, kisteknőseim lesznek?

És ha valaki leoltja őket ezért a stílusért, akkor meg úgy pattog mind, akár egy bolhás kandog. Én értem, hogy ez az oldal azért van, hogy itt megkérdezhetik azt is olyanoktól, amit és akiktől nem mernének, de ezt miért nem lehet kulturált formában? Meg amúgy is, egy 14 éves kis szaros mit borotvál még a farkán? Vagy egy 12 éves lány mit kefél még egy 20 éves sráccal? Mi ez az egész? Ezek veszik körbe majd az én gyerekem?

2008. dec. 12. 04:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg szívem, szándékosan írtam így :-) Más jelzővel nem tudom illetni a mai, magától igencsak eltelt fiatal pórnépet. Nagyon nagy tisztelet a nagyon kis kivételnek.
2008. dec. 12. 16:25
 12/24 A kérdező kommentje:
Amúgy meg az én gyrekemről annyit, hogy én megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat. De tudod mit? Engem nem CSAK az zavar, hogy ilyen kérdések hangzanak el, mert emiatt még nem kéne rinyálni. Sokkal inkább az, AHOGYAN teszik ezt. Amilyen stílusban. "Megdugnám a csajom, de nem megy be a farkam, mit tegyek? 15F" ... na most én az ilyen stílusú kérdésektől vagyok kiborulva. Egy, hogy 15 évesen mit foglalkozik még ezzel, meg hogy miért nem lehet egyszerűen kultúráltan leírni azt a nyomorult kérdést?! Az úgy nem trendi a haverjainak? Komolyan az ilyeneknél sokszor az jut eszembe, hogy valami majom csak unatkozik, és jót röhög a haverjaival ezeken.
2008. dec. 12. 16:28
 13/24 anonim ***** válasza:
54%

"...ragzani nem tudásukkal..." :) :D XD

Nocsak, a kérdezőnek is hiányosak az ismeretei.

beirkáló - nem pedig beírkáló

nyelvtanukkal - nem pedig nyelvtanjukkal

...úgy pattog, mint... - nem pedig ...úgy pattog mind, akár... (mint, akár - itt az egyik szó felesleges)

Majd akkor baszogass másokat, ha te is megtanultál helyesen írni! Engem ez jobban zavar, hogy olyanért bírálsz másokat, amit te sem tudsz jól. Továbbá az is zavar, hogy pórnépnek nevezed a fiatalokat, mindenkit egy kalap alá véve. Úgy, hogy inkább söprögess a saját portádon provokálás helyett!

2008. dec. 12. 17:24
 14/24 A kérdező kommentje:
A "ragzani nem tudásukkal"-t szándékosan írtam, ironikusan, az "úgy pattog mind"-et pedig az úgy pattog MINDEegyik-re értettem. Te köcsög. Tanulj meg olvasni.
2008. dec. 12. 18:02
 15/24 A kérdező kommentje:

A többiben igazad van :-)

Ám ha elolvasod újra az egész fórumot észreveheted, hogy NEM a helyesírással, hanem ÚJRA LEÍROM NEKED, a stílussal van bajom. Te köcsög.

2008. dec. 12. 18:04
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Te meg tanuld meg, hogy ha leköcsögözöl valakit, az korántsem jó stílus, és az sem ha kis szarosnak nevezed a gyerekeket. Ha elvárod, hogy tiszteletet mutatva fogalmazzon a többi kérdező, cselekedj te is hasonlóan.
2008. dec. 12. 18:59
 17/24 anonim válasza:
50%
14 éves kis "szarosok" anyádat borotválják.
2008. dec. 12. 19:33
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

hogy a 16:04-esre is raagáljon valaki: a 20 év felettiek nem felejtik el, hogy ok is voltak tizenévesek és voltak kérdeseik. De NEM 12-14 évesen, egy-két évvel késobb. Es valoban nem ilyen stílusban.

A kérdezonek: a durva stílushasználathoz kb. hozzájárul az internet és az anonimitás adta szabadság, mindent lehet, csak vagányan, ugysem tudják, ki vagyok!

2008. dec. 12. 21:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig a 16:04es látja a legreálisabban a dolgokat. Attól, hogy itt sokan írják a hová süllyedt a világ nyafogós kérdéseiket, még nem fog változni semmi. Mindeki a saját gyerekéért felelős!
2008. dec. 13. 02:06
 20/24 A kérdező kommentje:
Természetesen semmi sem fog változni, igazából én csak reménykedem. Mindenesetre számomra az tény, hogy nem túl jó irányba mozdulnak el a dolgok. És igazad van valamelyest abban, hogy mindenki a saját gyerekéért felel, de hát könyörgöm, hiába nevelem én patinás kisdiáknak, aki mindent tud a kisteknősökről, az igazán befolyásoló tényező szerintem az az iskolai közeg (és sajnos mostmár óvodai is), ami körülveszi a nap nagy részében. ÉN hiába döntöm el helyette, hogy mi lenne neki a jó (abban a korban lássuk be, nem sokunk tudta ezt), ha majd a többiek esetleg arcon vágják, hogy deégővagybaze...lol. Innentől kezdve szerintem neki kell eldönteni, hogy hová akar tartozni: kirekesztve lenni, vagy a mai agyi elithez, akik majd megtanítják neki, hogy mivan k.csög k.rd szét a tanár fejét, me ha nem akkó naon lol, me bezzeg én menő vok! Tehát én igazából ettől féltem. Otthon én hiába beszélgetek el vele a fütyiről meg a punciról 15 éves létére, ha addigra már valami kis csitrit meghúzott valami parkmenti padon, meg jól ki is nyalta, ésatöbbi. Esküszöm én nem tudok annyit a nőkről és a szexről, mint ez a korosztály. Vagy pont fordítva. Semmit nem tud, de a stílusa hozzá, az vágatlan. Tehát NEM azzal van a bajom, hogy mindent vagy éppen semmit nem tudnak dolgokról, hanem az, hogy olyan magatartással és olyan szinten beszél ezekről, mintha ő mindig is egy k.rva menő ember lett volna, akinek már senki nem tud újat mutatni. EZ bosszant engem, ez a kulturális gödör, aminek az alján üvölt a sötétség. Áááh, mindegy, már elvesztem a saját mondandómban.
2008. dec. 13. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!