Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jakab Péter szerintetek is jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jakab Péter szerintetek is jó pasi? Én 25 éves vagyok, de nagyon bejön.

Figyelt kérdés

Lehet a határozott stílusa miatt, de leginkább akkor tetszett meg mikor élőben is találkoztam vele. Nagyon férfias kisugárzása van szerintem, pedig sokkal idősebb nálam, de rendesen tetszik... 😃😃😃

Szerintetek?

2021. okt. 13. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10es, az ostoba, bugyuta, üres tekintetet ne keverjük a kisfiús arccal.
2021. okt. 14. 11:54
 12/14 A kérdező kommentje:

De jó hogy nem csak én gondolom így 😃

És igen amúgy Karácsony se rossz, aranyos mosolya van. De nekem akkor is Jakab Peti jön be nagyon, pedig sosem tetszettek az idősebbek. Az arca is helyes, meg nagyon jól áll neki hogy kicsit fogyott.

2021. okt. 14. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon nem az, ràadàsul ostoba és ellenszenves is.
2021. okt. 14. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Karacsony nekem is bejon, valamiert bukok erre a cukifius kinezetere, szerencsetlen mosolyara meg testtartasara :D
2021. okt. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!