Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek olyan csajjal, aki nem különösebben szép (viszont ápolt), DE olyan szép ajkai vannak, mint Angelina Jolie-nak?
annak tényleg nincs értelme, hogy mi megnézzük a lányt mert neked kell hogy teccen.
Nekem a kérdés feltevésből úgy tűnik, hogy hezitálsz és ha hezitálsz az akkor nem jó.
persze egy olyan ajak gyönyörű, de a többi testrész, meg agy (ezalatt a személyiséget értem) is ott van körülötte. azzal mit kezdesz?
sztem keress egy másikat
Gyakran használjuk azt a fogalmat, hogy átlagos kinézetű, aki lehet férfi és nő is egyaránt. Legtöbben ebbe a csoportba tartozunk. Apróbb kozmetikai, öltözködési trükkökkel lehet javítani a helyzeten ( de ez most nem ide tartozik ). Nekem az átlagos nők közül azok jönnek be akiknek van valami személyes kisugárzása. Hogy mi ez, azt elég nehéz megfogalmazni. Ismeritek azt a nézést, amikor valakinek a "szeme mosolyog", ezzel vetítve ki feléd a szimpátiáját ? Talán a "kedves" és a "vonzó" szavak fedik le leginkább azt, amit ki szeretnék fejezni. Aki kedves és vonzó, az nem biztos, hogy különösen szép, de lehet imádnivaló.
Persze különbözően vagyunk.
Semmi gond nincs az ilyen ajakkal!Kimondottan vonzó is lehet!
Más kérdés,hogy az olyan agyonbotoxolt libák,mint Jolie visszataszítóak...legalábbis szerintem.
Angelina Joli féle ajkak? Bocsi de ez gusztustalan
már nem Rád értem ne érts félre
csak ezen elgondolkodik az ember.
hová fajult már ez a gusztustalan undorító világ? a szerint kellene élned vagy rettegned hogy úr isten vajon kell e valakinek egy Angeilna dzsoli féle ajkú csaj?
ez nagyon gáz idáig jutott a média is
tudod sokkal fontosabb az hogy hogyan szólalsz meg vagy hogy mit gondolsz bizonyos dolgokról, az andzselina dzsoli egy anorexiás luvnya és elég szar ügy ha az ő ajkaira akarsz hivatkozni ha pasit akarsz felszedni
pussz és remélem találsz valakit aki nem az ajkaid miatt bukik majd rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!