Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Összejönnétek olyan csajjal, aki nem különösebben szép (viszont ápolt), DE olyan szép ajkai vannak, mint Angelina Jolie-nak?

Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy egy gyönyörű száj mennyire tud külsőleg "felértékelni" egy csajt,ha nem egy bombázó.
2008. dec. 11. 23:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
sztem Angelinának borzasztó ronda szája van!
2008. dec. 12. 07:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól, mert valakinek szép a szája, nem biztos, hogy összhangban van az arcával, ergo az angelina jolie-s száj tud szép , és ronda is lenni, attól függ, hogy milyen hozzá az arcod, szemed,orrod.
2008. dec. 12. 08:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy gimnáziumi barátnőm, aki pont így nézett ki. NAgyon alacsony, picike szőke lány volt, és pont ezért nem volt csinos sem, viszont nagyon vastag szája volt, pont mint angelinának. És pont ezekért az összhatás borzasztó volt:(egy átlagos szájjal még szép arca is lett volna neki, de így :(((( a hülye fiúk kacsának csúfolták:( Ettől függetlenül mondjuk megtalálta a párját.
2008. dec. 12. 09:38
 14/20 anonim ***** válasza:

annak tényleg nincs értelme, hogy mi megnézzük a lányt mert neked kell hogy teccen.

Nekem a kérdés feltevésből úgy tűnik, hogy hezitálsz és ha hezitálsz az akkor nem jó.

persze egy olyan ajak gyönyörű, de a többi testrész, meg agy (ezalatt a személyiséget értem) is ott van körülötte. azzal mit kezdesz?

sztem keress egy másikat

2008. dec. 12. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Hát nekem nemigazán jön be Angelina Jolie, szóval nem.
2008. dec. 12. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Gyakran használjuk azt a fogalmat, hogy átlagos kinézetű, aki lehet férfi és nő is egyaránt. Legtöbben ebbe a csoportba tartozunk. Apróbb kozmetikai, öltözködési trükkökkel lehet javítani a helyzeten ( de ez most nem ide tartozik ). Nekem az átlagos nők közül azok jönnek be akiknek van valami személyes kisugárzása. Hogy mi ez, azt elég nehéz megfogalmazni. Ismeritek azt a nézést, amikor valakinek a "szeme mosolyog", ezzel vetítve ki feléd a szimpátiáját ? Talán a "kedves" és a "vonzó" szavak fedik le leginkább azt, amit ki szeretnék fejezni. Aki kedves és vonzó, az nem biztos, hogy különösen szép, de lehet imádnivaló.

Persze különbözően vagyunk.

2008. dec. 12. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs az ilyen ajakkal!Kimondottan vonzó is lehet!

Más kérdés,hogy az olyan agyonbotoxolt libák,mint Jolie visszataszítóak...legalábbis szerintem.

2008. dec. 14. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Angelina Joli féle ajkak? Bocsi de ez gusztustalan

már nem Rád értem ne érts félre

csak ezen elgondolkodik az ember.

hová fajult már ez a gusztustalan undorító világ? a szerint kellene élned vagy rettegned hogy úr isten vajon kell e valakinek egy Angeilna dzsoli féle ajkú csaj?

ez nagyon gáz idáig jutott a média is

tudod sokkal fontosabb az hogy hogyan szólalsz meg vagy hogy mit gondolsz bizonyos dolgokról, az andzselina dzsoli egy anorexiás luvnya és elég szar ügy ha az ő ajkaira akarsz hivatkozni ha pasit akarsz felszedni

pussz és remélem találsz valakit aki nem az ajkaid miatt bukik majd rád

2008. dec. 17. 19:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,hogy csak úgy idetévedtél azt szevasz vagy elolvastad e amit előtted írtam,mert akkor tudnád,hogy nem rólam van szó.Nekem semmi problémám magammal.Vagyis lehetnék kicsit átlagosabb,mert feltűnő jelenség vagyok és túl sok pasi kajtat utánam,De nem ez a téma.A téma egy ismerősöm,és mivel egy két ember kivételével SENKI SEM ÉRTETTE MEG A KÉRDÉST (ami nem az volt hogy szerintetek hogy néz ki stb!! és ezt le is irtam,ki is fejtettem) így nem csökkenteném lejjebb a színvonalat,és nem kérek több hozzászólást.Max.ha megtanultunk olvasni és értelmezni,nem csak 2 szót kiragadni a szövegkörnyezetből,mert annak ez a vége,amit itt olvastam.
2008. dec. 17. 20:06
 20/20 anonim ***** válasza:
ha tényleg olyan undorító a szája mint angelinának akkor nem:D
2010. jan. 16. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!