Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők, ha megismerkedtek egy 30-as pasival, mit szóltok ahhoz, ha az új dalok mellett a retro dalokat is meghallgatja?
Pl. Backtreet Boys - Everybody
Ez maradi szokás szerintetek?
Én azért ezeket a '90-es évi dalokat még annyira nem mondom retrónak, pláne popzene címmel.Egyébként rengeteg huszonéves nő szereti a "retro" dalokat.
Azért, sokan nevelkedtünk úgy, hogy akkor azok még sokat mentek a rádióban, én is emlékszem, anyu főzött a konyhában, én meg az udvaron játszottam, s azért nagyon dallamosak a '70-es, '80-as évek zenéit a gyerekek is szerették, meg mi a GTA Vice City-n nevelkedtünk mint játék, ott azért a Flash FM odabax. :D
Tekintve, hogy gyakran hallgatok klasszikus zenét (Mozart, Bach, Tchaikovsky, Verdi, Wagner, Bellini főleg), így maradinak biztos nem gondolám. Ha a zene jó, akkor nem mindegy, hogy mikori?
A nyáron a barátnőimmel voltunk egy diszkós buliban és többek között az Everybody-t is leadták, aminek szinte mindenki tudta a szövegét. Vannak ezek a nagyon ismert, klasszikus számok, amiknek akkor is tudod a szövegét, ha nem vagy az előadó különösebb rajongója.
Személy szerint nem vagyok különösebb Backstreet Boys rajongó (inkább klasszikus - rock - metál - indie kedvelő), de akinek alapvetően tetszik ez a stílus (akkor is, ha főleg mai előadókat hallgat), annál hátrány biztos nem lesz. A legtöbb ember számára szerintem ez semleges.
25/N
Egy DJ-től tudom, hogy 10 évente van generációváltás.
Tehát egy 2011-es zene már retrónak minősül.
A kettő azért nem ugyanaz. :D
Pláne, ahogy a köznyelv mit-hogy mond.
Egy 30 éve divatos trapézgatyára azt mondják, retró stílus, de egy 2010-es csőszárúra még nem. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!