Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők, ha megismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők, ha megismerkedtek egy 30-as pasival, mit szóltok ahhoz, ha az új dalok mellett a retro dalokat is meghallgatja?

Figyelt kérdés

Pl. Backtreet Boys - Everybody

Ez maradi szokás szerintetek?

2021. okt. 12. 15:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Igazából hülye kérdés, mert volt már huszonéves barátnőm, de akkor én is huszonéves voltam. De jelenleg a 30-as éveim elején vagyok, és azóta nem volt huszonéves nővel dolgom. Legutóbb 28 évesen voltam egy 22 éves nővel egy kis ideig.
2021. okt. 12. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
ki a faszt érdekel ez?
2021. okt. 12. 16:03
 3/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
93%

Én azért ezeket a '90-es évi dalokat még annyira nem mondom retrónak, pláne popzene címmel.Egyébként rengeteg huszonéves nő szereti a "retro" dalokat.

Azért, sokan nevelkedtünk úgy, hogy akkor azok még sokat mentek a rádióban, én is emlékszem, anyu főzött a konyhában, én meg az udvaron játszottam, s azért nagyon dallamosak a '70-es, '80-as évek zenéit a gyerekek is szerették, meg mi a GTA Vice City-n nevelkedtünk mint játék, ott azért a Flash FM odabax. :D

2021. okt. 12. 16:04
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Tekintve, hogy gyakran hallgatok klasszikus zenét (Mozart, Bach, Tchaikovsky, Verdi, Wagner, Bellini főleg), így maradinak biztos nem gondolám. Ha a zene jó, akkor nem mindegy, hogy mikori?

A nyáron a barátnőimmel voltunk egy diszkós buliban és többek között az Everybody-t is leadták, aminek szinte mindenki tudta a szövegét. Vannak ezek a nagyon ismert, klasszikus számok, amiknek akkor is tudod a szövegét, ha nem vagy az előadó különösebb rajongója.

Személy szerint nem vagyok különösebb Backstreet Boys rajongó (inkább klasszikus - rock - metál - indie kedvelő), de akinek alapvetően tetszik ez a stílus (akkor is, ha főleg mai előadókat hallgat), annál hátrány biztos nem lesz. A legtöbb ember számára szerintem ez semleges.

25/N

2021. okt. 12. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:

Egy DJ-től tudom, hogy 10 évente van generációváltás.

Tehát egy 2011-es zene már retrónak minősül.

2021. okt. 12. 16:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Vagyis #3
2021. okt. 12. 16:08
 7/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
86%

A kettő azért nem ugyanaz. :D

Pláne, ahogy a köznyelv mit-hogy mond.

Egy 30 éve divatos trapézgatyára azt mondják, retró stílus, de egy 2010-es csőszárúra még nem. (:

2021. okt. 12. 16:10
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
10 éves zene messze nem retró.
2021. okt. 12. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
A mainstream gusztustalan, érától függetlenül. :D
2021. okt. 12. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:
odribálos indián retro zenék a legjobbak, a hangszorok recsegnek de nem azért mert xar ha nem mert olyan jó minőségben vették fel !! XD
2021. okt. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!