Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ebben a rovatban annyi komolytalan ember?
A nap kèrdèse ha nem a hètè kérdező!
Múltkor én is bekèrdeztem, ( 2. Kérdésem lett volna itt a gykn , az 1. Egy műszaki amire mai napig nem érkezett vàlasz )
Részleteztem, hogy milyen problèmàkat làtok , és hogy meg vagyok döbbenve , hogy hogyan lehetnek itt ilyenek az emberek.
( Asszem a csattanó az volt hogy itt mindenki hülye? )
A kérdés nem publikàlódott, cserébe kaptam -3 pontot.
Sajnos azt kell hogy mondjam , hogy a Felnőtt pàrkapcsolatok topicba nem túl "fènyes" vagy "egyenes" emberek irkàlnak. A kèrdezők egy rèsze nem èrti az általános szituàciókat sem, és valóban segitsègre szorul.
Ja és persze, keresőt hasznàlni luxus, mindenki azt hiszi , hogy teljesen egyedi problèmàja van ( mèg csak nem is keres mintàkat sem )
És hogy én miért vagyok itt?
Unatkozom és ràszoltam, jól esik kicsit trollkodni.
7 voltam , ezelőtt azt sem tudtam pl: hogy mi az hogy incel
Amúgy ezekről mai napig sem tudom hogy egyàltalàn micsoda:
Chad
Blackpill
Redpill
Szabadidejükben összeesküvès elmèleteket gyàrtanak, vagy tàmogatnak , és ràfogjàk a sikertelensègüket, vagy van ennek a melós vàltozata , amikor a nettó bevètelère fogja rà.
Nem hinnèm, hogy olyan sok sikeres ember lenne, egy név és arc nèlküli fórumon - legalább is ez a részen
Egyet bírok az ilyen jellegű kérdéseknél. Ami az itteni felhasználókról szól. Hogy mindegyiknél egybehangzóan jönnek a válaszok, hogy ezen az oldalon mindenki agyilag sötét. Csak pont annál a kérdésnél valahogy mindenki okos, intelligens. De mind határozottan állítja, hogy itt mindenki hülye.
Most akkor hogy is van ez?
Általában a kérdéseknél a sötétek válaszolnak, és csak az ilyen kérdéseknél bújnak elő az okosok, akik az összes többi felett állnak??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!