Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet szeretkezni két méteren?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretkezni két méteren? Úgy, h. az (is) örömteli/élvezetes (nem hiányérzetet keltő, nem szűkösnek ható) legyen? Szerelmeskedtek már innen valakik, v. ismerőseid két méter szélességű szobá(k)ban? Esetleg maximum két és fél méter szélességűben?

Figyelt kérdés
Ahol az ágy is maximum 1.6, netalán legfeljebb 1.8 méter szélességű volt, nem szélesebb - azaz standard ágy - mégis meghittek/romantikusak, v. alkalomadtán szenvedélyesek voltak az együttlétek?

2021. okt. 9. 23:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm kilences! :)
2021. okt. 10. 09:05
 12/29 anonim ***** válasza:
56%
Ne...! Van már barátnőd? Illetve: tulajdonkeppen az sem zavar, ha nő vagy :DD (#9 voltam)
2021. okt. 10. 09:08
 13/29 A kérdező kommentje:

Mégis mire írod, hogy ne? Ez gyönyörű szép, meghitt, elegáns hely, ne írj már légy szíves erre véletlenül se semmilyen ne-t!

Volt három, de akkor még nagy (ehhez képest nagy) hálóm volt. De az csak egy átlagos, unalmas, szokásos szoba volt. Itt az a kérdés, hogy lehet-e ugyanilyen minőségit szerelmeskrdni parányi helyen is éveken át?

2021. okt. 10. 09:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra írom, hogy szerelmes vagyok az art decoba:) abba a hangulatba, a bársonyokba, az egész atmoszférába, és ez a hálókocsis miliő azt a Chanel No.5 reklámot juttatja eszembe, amelyikben Audrey Taotou szerepel.
2021. okt. 10. 09:18
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szobán fog múlni.
2021. okt. 10. 09:40
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Akár egy széken is lehet szeretkezni.
2021. okt. 10. 11:44
 17/29 A kérdező kommentje:

Tizennégy, akkor bocs, félreértettem. Itt manapság szokás mindenki hozzászólásába, minden ember vágyába indokolatlanul belekötni. Azt hittem ellene vagy.

De annak felettébb örülök, hogy ennyire tetszik! ;)

2021. okt. 10. 13:04
 18/29 A kérdező kommentje:
Tizenötös, de igen, éveken át igenis múlhat egy ilyen parányi szobán. Mikor nemrég értekeztem (értekezni próbáltam volna...) hasonló témában, volt nő, aki képes volt erre a fantasztikusan hangulatos meghitt miliőre azt a megmosolyogni valót válaszolni, hogy ha ilyen lenne a férfi háza (fentebb leírt Orient Expressz-szerű, azaz szép, de szűkös), akkor (egyedül szerinte...) nem nála laknának... Igen, mulatságos szerintem is. :)) Szóval egyeseknél sajnos hosszú távon ilyeneken is elég sok minden múlik...
2021. okt. 10. 13:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Valóban félreértetted, bár a végén a lelkes érdeklődésen nem tudom, mit lehetett félreérteni, mindegy is.:D

Sok örömet a szexi hálókocsidhoz.:)

2021. okt. 10. 14:03
 20/29 A kérdező kommentje:

Tudd be annak, hogy ma a neten ez nem az én napom... :P Egy másik kérdésemnél épp a véremet akarják, pedig még csak ismerni se ismernek. Feltételezésekbe bocsátkozni azzal szemben pedig, akitől csupán csak egy pár soros (György :P ) bizhalmazt látnak, rájuk nézve eléggé gerinctelen...

Persze, mint mindig, úgy most is: ők soooooooha sem hibásak - ugye?! :DDD

De köszi szépen a drukkolást ismét! :D

2021. okt. 10. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!