Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már a 'lift and...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már a 'lift and carry' fétisről? Mit csináljak, ha a párom ilyeneket néz? Mit gondoltok erről az egész cuccról, mi ebben a jó?

Figyelt kérdés

A minap szörföztem a laptopunkon és láttam, hogy ilyen lift and carry videók voltak az előzmények között. A laptopot pedig csak ketten használjuk.

A lényege a dolognak, hogy nők emelnek fel férfiakat vagy az is előfordul, hogy egy nő emel fel egy másikat és viszik egymást. Én mindegyik variációból találtam ott egyet-egyet.

Mivel egy 'kicsit' furának találtam, utánaolvastam (igaz, hogy szinte semmi magyar nyelvű információt nem találni róla) és kiderült, hogy ez egy fétis, valóban vannak férfiak, akiket ez felcsigázza.

Utána átböngésztem a régi képeit (azok elkészülésének időpontjában még nem voltunk együtt, épp ezért soha nem is láttam őket), hogy hátha találok erre valami magyarázatot és azt láttam, hogy több lánnyal is van ilyen képe/videója régről... Tehát ez nem egy újkeletű dolog nála

Most pedig nem tudom, hogy mit csináljak. Beszéljek vele? Sose mondott semmit arról, hogy őt bármi ilyesmi érdekelné. Egy normális párkapcsolatban élünk, minden a legnagyobb rendben van köztünk, ő pedig egy végtelen egyszerű, rendes férfi. Épp ezért furcsállom, mintha nem is ő lenne, de elfogadom, ha ő ilyen, csak tudjam

Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a lényege a dolognak?

Vajon miért nem mondott erről semmit? Talán szégyelli? Hogy derítsem ki, ha neki ilyen fétise van?

Nagyon szeretném tudni, hogy a páromnak milyen vágyai vannak valójában.

Én 23/N, ő 26/F

2021. okt. 6. 20:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
1,5 éve.** :D az autocorrect játszott velem.
2021. okt. 8. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!