Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire nézitek azt hogy egy lánynak milyen a hasa?
persze nem télen amikor nagykabátban van mindenki, hanem mikor egy kicsit kint van a derekuk és kicsit felette. Volt egy barátnőm, és tök jól nézett ki, mert jó alakja volt, fenék, mell, has, már nem vagyunk együtt és egy év alatt pár kilót lefogyott, azóta egyáltalán nem jön be még az alakja sem, mert szerintem így már túl gebe,
Viszont vannak csajok akiknek a vékony alkat, és has áll jól, ez sok mindentől függ, szóval nektek mennyire számít hogy hogyan néz ki a has? Az az lógósabb, vagy van mit fogni, esetleg átéred egy kezeddel, melyik a jobb?
én személyszerint azt szeretem, ha azért nem olyan vékony, hogy minden csontja kilátszik, de azt sem ha már látszanak a hurkák a hasán
azt pl taszítónak gondolom, ha úgy öltözik, hogy kint a dereka, közben meg annyira lelóg a hasa, hogy már az övét is eltakarja :P
"fiúk ez jó:D?
L/16"
Hmm, de még mennyire, hogy jó! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!