Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok az imádlak mit jelent?
Figyelt kérdés
Már járunk 1,5 hónapja.Viszonylag hamar mondta a barátom hogy szerelmes kezd lenni belém, a szeretleket 1-2szer mondhatta.Az imádlakot szokta mondani.
19L
2010. szept. 1. 17:50
3/10 anonim válasza:
Ez majdnem minden ember szájából másképp hangzik és mást gondol róla van aki komolyan gondolja van aki csak mondja hogy "örülj neki".
De, nálam többet jelent a szeretetnél, túl a szerelem érzésén és az egyszerű szeretetnél.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is gáz a "szeretlek" szó, sokkal jobb az imádlak.
5/10 anonim válasza:
Ha ezt elolvasod, megérted.
6/10 anonim válasza:
Nálam azt jelenti, hogy imádom azt, akinek mondom.
7/10 anonim válasza:
imádlak = szeretlek kedvelek hiányzol nem bírom nélküled kívánlak teljes szívemből szeretlek
nálam ez jelenti 17/f
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor emgnyugodtam.:)
Nem szokta mondani hogy szeretlek, az inkább én.De mikor mondom ő egyből mondja rá hogy ő is engem.
2010. szept. 1. 18:00
10/10 anonim válasza:
én a szeretleket mondtam többször, az imádlakot ritkán, de akkor nagyon-nagyon erősen éreztettem, hogy ez nem egy szeretlek. barátnőm kitett, én pedig imádom őt még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!