Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a súlyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez a súlyos önbizalomhiány? Azt hittem ha lesz párom, ez meg fog majd szűnni

Figyelt kérdés

Én egy olyan ember, aki sose volt elégedett magával. Sose volt felesleges súly rajtam. Egy kisvárosban élek, de itt bárhova megyek, és főleg akkor ha még valamiben hibázok is, szégyellem magam, és sokszor érzem azt, hogy a városomban szégyellek bárhová is menni. Előzőleg volt egy lelkileg bántalmazó kapcsolatom, azóta még jobban érzem ezt, főleg, hogy az exem azóta már házasságban él, még magamat is gondoltam már hibásnak, amiért nem becsült meg.

Mindenütt azt éreztették velem kevesebbet érek másolnál. Igaz barátságaim sosem voltak még. Az iskolában kigúnyoltak. Az exeim átvertek, és a mostani párom is azt érezteti kevesebb vagyok nála.

Nem tudom mi okom lenne arra, hogy önbizalmam legyen? Engem még soha senki nem értékelt igazán. Ráadásul még csokicisztáim is vannak a jobb petefészkemnél, amiért szintén rosszul érzem magam.

2021. okt. 5. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

"és a mostani párom is azt érezteti kevesebb vagyok nála" Egy újabb, szintén bántalmazó kapcsolatba keveredtél, tudsz róla?

"csokicisztáim is vannak a jobb petefészkemnél" Irány a doki!

Jobbulást testben és fejben!

2021. okt. 5. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azért is tudom, hogy csokicisztáim vannak.
2021. okt. 5. 20:39
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát, ilyenkor derül ki, hogy bizony hiába van párunk, az kváranem fogja megoldani a komplexusainkat, azt nekünk kell megoldani, és ha nem megy egyedül, totál igazságtalan mástól elvárni, hogy csinálja meg helyettünk.
2021. okt. 5. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mindenütt azt éreztették velem kevesebbet érek másolnál."

Megadtad a választ.

Most viszont már nem vagy gyerek, van lehetőséged megválasztani a környezeted. Sajnos a mostani párod egy újabb bántalmazó. Érdemes lenne pszichológussal beszélgetned a dologról.

2021. okt. 5. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Első körben magadat kellene dolgoznod. pld. Rúgd ki, a párod, ha nem értékel! Mit szégyellsz a városban? Az 50-80% azt se tudja, hogy ki vagy, a többit meg nem érdekli!
2021. okt. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!