Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon tényleg fontosabbak a nemi szerepek mint külföldön?
Figyelt kérdés
Fontosabb hogy egy férfi ferfi legyen és egy nő nő legyen, tehát egy férfi hordja a nadrágot, védje a nőt, ő legyen az erősebb, védelmezze a nőt stb.
Viszont mikor külföldön éltem nem ezt láttam, abszolút szinte nem voltak nemi szerepek, pl sokszor nő védelmezte a férfit...
2021. okt. 5. 18:43
11/13 anonim válasza:
Semmi ilyen. Bunkobbak az emberek, bunko pasik bunko csajokkal bajlodnak.
12/13 anonim válasza:
Én azért szeretem, ha a férfi férfias. Pl rosszul vagyok azoktól a pasiktól, akiknek férfi létükre a hasukon lóg kenguruban a gyerek, vagy egy verekedésben képtelen lenne megvédeni magát vagy engem. Szeretem, ha kinyitják nekem az ajtót, előreengednek stb (amúgy mindig meg is teszik). Cserébe én meg szeretek főzni neki, vagy takarítani nála. Ettől függetlenül persze megosztjuk a házimunkákat, de ilyen villanyszerelést meg ilyeneket ráhagyok, nem értek hozzá.
13/13 anonim válasza:
Középkorúaktól felfelé erősen, fiatalabbaknál csak falun.
Egyes elemek így is megmaradtak, egy része a nőknek rossz (elnyomó dolgok, sok a soviniszta főnök stb), egy része a férfiaknak (kötelességet a párjuk helyett is viselniük kell, mert "ez a férfiak dolga", meg elvárnak sok idétlenkedést, mint kocsibuzerálás, fociimádat meg ilyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!