Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő elpirul a közeletekben?
Egy kisebb üzletben dolgozom és nemrégiben bejött vásárolni egy férfi, aki szimpatikus és vonzó volt számomra. Észrevettem, hogy inkább engem néz, nem pedig az eladó termékeket. Második alkalommal ugyanez lejátszódott de akkor mintha húzta volna egy kicsit az időt, beszélgettünk és sikerült egymást is megnevettetni.
Két napja ismét bent volt és amikor a pénztárnál sorra került és megláttam, éreztem is, hogy forrósodik az arcom, biztos is hogy elvörösödtem. Ugyanúgy mosolyogtunk egymásra, de most nem volt alkalom beszélgetni mert nagy volt a forgalom és a főnököm is ott volt a közelemben. Utána olyan kínosan éreztem magam, hogy elpirultam, pedig messze nem vagyok már tini. Nevetségesnek tűnhettem? Vagy ezzel elárultam magam, hogy vonzónak találom őt?
Ajándékbolt, ahol írószereket is árulunk, így az egyes válaszoló volt a legközelebb (ha már többen is tippeltetek🙂).
Köszönöm a megnyugtató válaszokat és a biztatóakat is, hogy esetleg kölcsönös lehet a vonzalom. Így legközelebb talán lazább és bátrabb leszek.
A szerelem nem életkor függő. Van aki 30-40, sőt, 50 évesen találja meg.
Lehet hogy te is így jártál.
Szerintem sokan szeretnénk így járni, úgyhogy ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!