Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszúrtam az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam az ismerkedést azzal, hogy rágörcsöltem. Hogy tudnék szépíteni?

Figyelt kérdés

Egy haverom révén megismerkedtem egy szimpatikus sráccal és eléggé úgy nézett ki a dolog, hogy kölcsönös a szimpátia, jót beszélgettünk. Pár nap múlva újra összefutottunk közös társaságban, de én nagyon feszengtem a jelenlétében. Nem tudtam reagálni az apró közeledéseire, alig szóltam hozzá és mire feloldódtam volna, neki már mennie kellett. Úgy érzem, elszúrtam egy jó lehetőséget és valószínűleg csak hónapok múlva lesz esély újabb spontán találkozóra. Mit tennétek a helyemben?

N

2021. okt. 3. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ahogy mondtam legyen egyértelmű. Szerintem egy "remélem nem viselkedtem nagyon furán veled, bízom benne majd találkozunk még aztán tudunk beszélni." Ebből ha úgy gondolja elhív szerintem hamarabb akár randira.
2021. okt. 3. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11, egy 30-as pasinak ez teljesen jó, talán annyi különbséggel, hogy

Azt hiszem a múltkor egy kicsit furán viselkedtem ......

2021. okt. 3. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!