Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet nem akarsz találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet nem akarsz találkozni a férfival / nővel, ezt kozlod is vele emberi kulturált módon, utana azt veszed észre, hogy le tiltott mindenhol. Ezt miért csinálja valaki?

Figyelt kérdés
Eleve többet úgyse kerested volna. Én meg nem tiltottam le senkit ha normális hangnemben meg tudtuk beszélni. De ez mire jó? Sertettseg miatt csinálja ezt valaki?
2021. szept. 29. 08:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem kattogok rajta. A miertjet nem értem ennyi. A kettő nem ugyan az!
2021. szept. 29. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

11#De, kattogsz rajta mert lesed hogy tiltott. Meg miérteket keresel. Nos? Miért?

Mit erdekel téged az az emver akivel szakítottál?

Beteg vagy, elmebeteg.

2021. szept. 29. 09:23
 13/19 A kérdező kommentje:

12# te nem vagy normális esküszöm. Most ki élted magad? Ettől a megnyilvanulasod többnek érzed magad? Nem, nem néztem rá tegnap du óta csak szólok

Kettőn közül nem tudom ki az elmebeteg te gyökér

2021. szept. 29. 09:25
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Én azt gondolnám azért tette, mert fájdalmas volt számára az elutasítás és könnyebben túlteszi magát ha nem vagyok szem előtt és ha biztosan nem keresem többet. Szerintem korrekt, nem haragudnék rá ezért.
2021. szept. 29. 10:13
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1137..

Csak napi 2xer lököd ki ezt a kérdést minden kategóriába.

És azt mondod nem vagy bekattanva? 😂

Csóri pali jobb is hogy letiltott. Nem vagy normális

2021. szept. 29. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Itt ki kombinál mit amúgy?

Mert en is 2 napja olvasom ezt a nyomorult kérdést mindenhol 😂

Egyetértek a 15össel

Te teljesen kattant vagy 😂

Szerintem a pasi is észre vette 😂

2021. szept. 29. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

Rájött a pasija hogy mentális problémás a nő. Ezektől meg csak így lehet megszabadulni ha tiltja mindenhonnan.

Kérdező, szerintem engedd el ezt a témát.

2021. szept. 29. 13:51
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
17 mentális problémás azért mert el utasította a pasit? 😅🤭😂😂😂 Tyiii hallod nem vagy egy iq bajnok azta mindenit
2021. nov. 25. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

18# Te is hasonló vagy🤣😂🤣

Olvasd el a többi kommentet is.

Mindenkinek világos hogy agyilag beteg a nő

2021. nov. 26. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!