Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Menjek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Menjek, vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Egész éjjel nem aludtam, be kellene mennem a suliba ügyet intézni. (magántanuló vagyok) Megígértem a barátomnak is, hogy bemegyek :S Most az jó, ha lefekszem aludni, és jövő héten megyünk be anyukámmal elintézni az ügyeimet? Amúgy azért nem aludtam, mert lázas vagyok, és olyankor nem tudok. Most vagyok kicsit jobban, hogy aludni tudjak. Mit tegyek? Tegyek eleget a szerelmem kérésének, vagy engedjek az álmok hívogatásának? Bűntudatom lenne, ha a szerelmemet átverném így :S

17L

2010. szept. 1. 06:22
 1/3 nyuxipok ***** válasza:
Szerintem menny be,ne tegy olyat amit a baratod nem szeretne es csalodast okoz neki.
2010. szept. 1. 07:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Király kérdés, érzem az iróniát. :) Halgass a szívedre!
2010. szept. 1. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze.Zseblázad volt.Ahogy még néhány százezer gyereknek az országban.Engedj az álmok hívogatásának.Te fontosabb vagy magadnak,mint a barátod.

Mikor ezt a válszt írom bizonyára már eldőlt a kérdés,ez csak megerősítés,hogy jól döntöttél.

2010. szept. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!