Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a párotok mivel szokott titeket meglepni a születésnapokon?
Teljesen random. Általában hónapokkal korábban kifigyeli, hogy mi az, amire aktuálisan vágyok és azt szokta adni.
Legutóbb szabadulószobázni voltunk, a barátaim ott vártak a helyen meglepetésből. És fagyitortát kaptam, mert nagyon sokszor meséltem neki, hogy kiskoromban mindig az volt a menü és annyira hiányzik, hogy mostanában ez eltűnt a szülinapjaimról.
Tavaly okosórát kaptam tőle.
Előtte elmentünk Lengyelországba vidámparkba.
Általában úgy szoktuk, hogy belövünk egy körülbelüli összeget az adott évre, hogy mindkettőnk szülinapját hasonló kaliberben ünnepeljük. Én ragaszkodom az anyagi kiegyensúlyozottsághoz, különben zavarbaejtően elhalmozna.
#5: ott a pont. Én sem értem, a 3-ast, 4-est miért pontozták le, teljesen normális választ adtak a kérdésre.
De ne lepődjünk meg, a magyarok között sajnos rengeteg a gonosz, rosszindulatú, irigy ember, a gyk-n talán még rosszabb a helyzet :)
Élményeket kapok tőle, segít valóra váltani az álmaimat, és űzni a hobbimat.
Tavaly egy több napos, ott alvós túrára vitt el engem és a kutyámat, és kísért el minket a kedvenc kutyás csapatommal, idén pedig egy számomra régóta bakancslistás helyre vitt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!