Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudhat egy ilyen nő? Mitől lesz ő az érdekes?
Szeretném leszögezni hogy nem rosszindulatból írom ki a kérdést és ezért kérek mindenkit mellőzze a rosszindulatú kommenteket. Tényleg érdekel a dolog.
Van egy férfi akibe már egy ideje szerelmes vagyok. Közös ismerős útján ismerkedtünk meg véletlen meg évekkel ezelőtt (kb 3) de az utóbbi kb 1 évben lett közelebbi a viszonyunk. Semmi rosszra nem kell gondolni, még csak baratok sem vagyunk, csak oldottabb a hangulat ha összefutunk, ennyi.
Ő 27 éves, én nála egy pár évvel fiatalabb vagyok (23 vagyok). Neki van párja, a nő 35.
Én sose tettem semmilyen lépést irányába mert nem vagyok olyan ember aki belekavar mások kapcsolatába (és amíg foglalt, nem is fogom átlépni a határokat, meg csak nem is célozgatok semmire).
Csak elkezdtem gondolkodni, hogy mit tudhat a nő, amivel sikerült neki ezt a fantasztikus embert megfogni.
Nem rosszindulatból írom ki a kérdést, érdekel. Hátha tanulok valamit😀.
A csaj 35 éves, recepciós. Amennyire tudom simán lehetne több is, kereshetne többet is, de elég régóta az. A srác nemrég kapta meg a diplomáját, én is lassan dediplomázom (ugyanazon a szakon). Vannak ambícióim. Úgy tudom neki os egyre jobban indul be a karriere, akarja képezni magát, stb.
Nem nézek le senkit, aki nem diplomás vagy nem egyetemista, nem klasszikus értelemben vett "értelmiségi" (úgysincs ennek manapság akkora jelentősége szerintem, lévén túlképzés van), csak valahogy szákomra érthetetlen hogy valaki nem akar törekedni a jobbra, többre és közel 40 évesen beéri ennyivel.
Továbbmegyek, nem egy szép nő. Egyszer láttam élőben, meg láttam képeken és semmi extra. Tudom hogy nem tudok objektív lenni, de ismerőseim (akik ismerik, látták) is ugyanezen véleményen voltak. Nem csúnya, de olyan semmilyen.
Nyilván itt jönnek azok a dolgok, hogy egyrészt 30x évesen már tapasztalt, többet látott, a legtöbb nő ekkortájt mar túl van az önbizalom kereső korszakán. Magabiztos, érett, tapasztalt. Nem tudom csak gondolom.
Nyilván ezen felül még lehetnek egyéb értékei amiket nem ismerek. Lehet jó a humora, lehet egy istennő az ágyban.
De mit tudhat, konkrétan amitől kenterbe veri a fiatalabbakat? Igen, konkrétan akar engem😀. Tudom, biztos nem jár a gyakorira ilyeneket kérdezgetni, haha.
Komolyan.
Azok a nők akik se nem ambícióval, se nem szépséggel, kifogják a fiatal, értelmes, rendes, kedves, ambíciózis pasikat mit tudhatnak?
Millió oka lehet.
-Ő teszi boldoggá, jól érzi magát vele.
-Lehet, hogy szerinted nem szép, de attól még ő vonzódhat hozzá eszméletlenül
-Hasonló az ízlésviláguk
-Van valami olyan közös bennük, amit te nem látsz
-stb
Egyszerűen lehet, hogy ő a lelki társa. Ezt nem lehet így kimatekozni, hogy “jajj, én szebb vagyok a társadalmi elvárások szerint és ambíciózus is vagyok!”
Kit érdekel? Nem ettől fog belédszeretni valaki, nem ettől leszel valakinek a boldogság.
Köszönöm a válaszokat!
A rosszindulatot nem egészen értem, nem ártok senkinek, nem "mocskoltam" senkit. Nem állítottam olyat hogy én ebben vagy abban feltétlenül jobb vagyok.
Az én (ami teljesen egyéni) értelmezésemben, vagy világnézetemben talán érdekesebb, de ez szubjektív, ezzel tisztában is vagyok.
#20 nem fecsérlem irigykedésre az időm, nem ezzel telnek a napjaim. Önfejlesztésre eddig is fordítottam időt, jelenleg is fordítok és terveim szerint fogok is (nem tudom miből feltételezted hogy nem, de mindegy).
Továbbra sem azért írtam ki a kérdést, hogy megmondják mekkora egy szemét vagyok (bár szerintem nem, hisz semmi rosszat nem tettem), hanem mert egyre több ilyet látok (ezen az eseten kívül is) és érdekel hogy mások mit gondolnak erről.
Annyi ilyet láttam ismeretségi körben hogy kezd az a benyomásom lenni hogy ez valami trend kezd lenni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!