Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi módon derítsem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi módon derítsem ki, hogy egyedülálló vagy nős az új óvodapedagógus?

Figyelt kérdés

Unokahúgomat én hordom az oviba. Most kezdte, és pár napja kezdett itt dolgozni az új óvodapedagógus férfi.

Tegező viszonyban van mindenkivel, de nem olyan bőbeszedű. Hogy tudnám kideríteni, hogy van-e valakije?

2021. szept. 20. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Kérdezd meg.
2021. szept. 20. 13:40
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Nem értem, miért tartozna ez rád. Gondolom, nem akarsz kavarni az unokahúgod óvóbácsijával, mert ha szétmentek, szerinted milyen lesz bemenned érte? Legyenek már határok!
2021. szept. 20. 13:42
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

"Látom imádod őket, nektek is van? Mármint a gyerek, a nejeddel?"

Ennyi.

2021. szept. 20. 13:45
 4/16 A kérdező kommentje:

Múlt héten odajött bemutatkozni, kérdezte, hogy voltam-e a szülői értekezleten.

De olyan zavarban volt, elindult felém, utána vissza a csoportba majd megint felém lépett.

2021. szept. 20. 13:46
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Ha bejön, akkor nem mindegy? Menj rá!
2021. szept. 20. 13:48
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

"De olyan zavarban volt, elindult felém, utána vissza a csoportba majd megint felém lépett."

Gimiben láttam ilyet utoljára, hogy egy naív kislány azt hiszi, ha valaki ránéz és kedves, esetleg dekoncentrált (mert hoopsz, 15+ gyerekre vigyáz közben), az biiiiiztos odavan érte. Jah, persze, tuti. Véletlenül sem egy vagy a százból.

2021. szept. 20. 13:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha bemutatkozott, akkor név alapján facebookon esetleg megkeresheted, ott akár tudsz tájékozódni a családi állapotáról.
2021. szept. 20. 13:59
 8/16 A kérdező kommentje:

Már megkerestem. Nincs az adatlapján, róla van pár kép.

Kapcsolati állapotát nem látni.

2021. szept. 20. 14:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Lenne kedved meginni velem egy kávét valamikor?"

Ha nős, akkor itt megemlíti. Ha nem, akkor máris adott az alkalom, hogy leszervezzetek egy randit.

2021. szept. 20. 14:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki fog derülni gyorsan, csak fülelj az anyukáknál, azok mindent kiderítenek secperc alatt.
2021. szept. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!