Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sírok mert valaki kilépett az életemből, akkor lehet ennyivel többet éreztem iránta mint gondoltam? Még ha addig nem is tudatosult bennem?
Figyelt kérdés
Miért mennek a játszmázások, miért nem vagyunk őszinték egymással?
Én annyira nem ezt akartam...és akkor nem is ez lett volna...
2021. szept. 18. 12:19
1/7 anonim 

válasza:

Sokan csak akkor jönnek rá, hogy mit jelent nekik a másik, mikor elveszítik.
2/7 anonim 

válasza:

Lehet csak azért sírsz, ami lehetett volna, nem azért, ami volt. Egy álomért sírsz csak.
3/7 anonim 

válasza:

Az ember érző lény, így természetes, amit érzel, mégha nincs is pl.: "szerelem" a dologban.
4/7 anonim 

válasza:

Nem biztos kozel sem hogy tobbet ereztel, max hianyzik ennyi. De az eletben emberek jonnek mennek az igazi tars az ott lesz es segit.
5/7 anonim 

válasza:

Az egyessel értek egyet! Talán csak most tudatosult benned, hogy ennek köztetek itt a vége. Most értetted meg hogy elveszítetted.
6/7 anonim 

válasza:

Valószínűleg többet érezhettél mint amit magadnak bevallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!