Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy ilyen fogú lánynak még lenne esélye nálatok, vagy a kizárt kategória?
Fehér és egészséges fogak egyébként, a lány csinos, szép arcú.
Van esélye egy ilyen, vagy még szétállóbb fogú lánynak?
5-nek igaza van, hogy tini kérdés.
Egy felnőtt nő már pontosan tudja, hogy buknak e rá a férfiak (legyen bármilyen baja a kusza fogaktól, a kis melleken át, a nagyobb popóig), ilyet azok kérdeznek, akik még csak álmodoznak a kapcsolatról
Persze, hogy nem probléma!
Bakker ez a GYK! Itt a sok nőt még sosem látott incel mindenre azt mondja, hogy nem gond.
Ha a csaj megkérezi, hogy 150 kilósan kellene e, akkor mindenki pont a molettekre bukik.
Ha a csaj megkérdezi, hogy a semmi mellel kellene e, akkor mindenki pont az olyan nőkre vágyik
Ha a csaj szerint görbe a lába, pupos, szőrös, ronda az arca, akkor rögtön jön a kórus, ami szeint PONT ilyen nőt akart mindig.
A GYK a testükkel elégedetlen nők igazi önbizalom tuning helye, mert itt bármit mondasz, tömegek szerint te vagy az álomnő
19: én férfi vagyok, és így is rengeteg privát üzenetet kapok, hogy ismerkednének.
Ehhez elég annyi, hogy valami miatt nőnek gondolnak, máris jön az ismerkedős üzenet, nem érdekli őket sem az, hogy hol lakom (ki foglalkozik azzal, hogy esetleg több száz km van közöttünk), hogy mennyi idős vagyok, hogy nézek ki, sőt, még az sem igazán, hogy nő vagyok e.
Elég ha azt hiszik, hogy csaj a láthatáron, és máris röppennek az ismerkedős üzenetek.
Ha neked ez bármit számít az életben, akkor légy boldog vele, komolyan nem irigylem tőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!