Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mai lányok a cérna szál göndörhajú fiúkat szeretik?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom,és a környezetemben is azt veszem észre hogy a kis fiatal picsáknak a smack leveshajú meleg kinézetű gyerekek jönnek be,ez valami trend?2021. szept. 12. 23:44
2/16 anonim válasza:
Csak nem fáj? Ne aggódj egyszer talán a faszverő tajparasztok ideje is eljön.
3/16 A kérdező kommentje:
Nekem aztán nem fáj :D
Csak érdekel!
Van párom!
De ha nem lenne , sem lennék azért dísz bu*i
2021. szept. 13. 04:41
5/16 anonim válasza:
amúgy meg nem a tizenévesek b.zik, hanem belőled lett vén f.sz. a hozzád hasonlók mindig ilyen véleménnyel szoktak lenni az aktuális divatot követő tinédzserekről, amikor elkezdenek öregedni, ötven éve is így volt, meg most is.
6/16 anonim válasza:
A Riska az istállóban nem barátnő.
7/16 A kérdező kommentje:
Úgylátom betaláltam a ratyikat🤣🤣
🤣 higyétek el hogy szeretnétek ti olyan őt mint ami nekem van! 20 évesen nem mondanám magam vén fsznak!csak dühít hogy a tesóm is ilyen dísz pintyet hoz haza! Az unohugom szint úgy!Az utolsó hozzászólónak:Ne magadból indulj ki!
2021. szept. 13. 07:11
8/16 anonim válasza:
Nőként nehéz lenne. De továbbra sem értem; ha annyira happy vagy, miért is törődsz te mások választásával?
9/16 anonim válasza:
Általánosítasz. Nekem például a töltött galambok jönnek be nagy csöcsökkel, nagyobbacska kerek fenékkel és hoszzú hajjal. Más a fitness csajokra bukik, megint más a nerd csajokra, még más a hájas csajokra, van akinek meg a kisfiúsabb alkat (melletlen) jön be, megint más a csoffadtakra bukik. A fiúknál nincs általános trend. A küslőt illetőleg a nőknél sincs .... nekik az a lényeg, hogy az anyagi létbiztonságot meg tudja adni. A pasi keressen rohadt sokat és Neki ne kelljen elmenni dolgozni.
10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem szánalmasan néznek ki!
2021. szept. 13. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!