Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak az első randin, meddig menjek a lánnyal?
Sziasztok!
2-3 hete ismerkedek online egy lánnyal, akivel ha minden igaz, akkor ezen a héten fogunk találkozni (kimondottan randi céljából) egy olyan városban, ami eltér mindkettőnk lakóhelyétől (én az ország közepében, ő az ország keleti felében lakik, a város a pedig az ő lakóhelységének a megyeszékhelye). Logisztikai és időbeosztási okok miatt a megyeszékhelyen fogunk megszállni, mert egyikünk sem tud hazamenni este már nem járó tömegközlekedés miatt. A szálláson megszállás ötlete bennem merült fel, mert én máshogy nem tudom megoldani a dolgot, de ő vetette fel jönne ő is hozzám a szállodába, majd rögtön hozzátette, hogy "szex ne legyen az elsőn, az majd inkább a másodikon legyen". Előtte nem nagyon beszéltünk szexuális témákról, csak nagyon érintőlegesen, tudtommal mindketten szűzek vagyunk, neki ha minden igaz nem volt még sosem partnere, nekem csak 2 alkalmim volt, egyszer egy nálam idősebb férfival, és egyszer egy nálam picit idősebb lánnyal, ahol kb. csak a pettingig jutottunk. Szóval igazából két kérdésem lenne:
-1. Az anyagiakat hogy illene majd intéznünk? Eddig úgy állunk, hogy a szállást felesben, a rendezvény belépőjét teljesen ő állja. A rendezvény előtt tervezünk beülni valamilyen étteremszerűségbe. Mindkét helyen nekem illene állnom a fogasztást az etikett szerint, vagy csak az étterem volna az én "saram"? (a személyes találkozót én vetettem fel, első lehetőségnél nem ért rá, a mostanira ő hívott el.)
-2. A randin meddig lenne érdemes elmennem vele kézfogás, csók, ölelés tekintetében a bevezetésben írtak fényében? (A két alkalmim kívül eddig 2-szer volt randim 2 külön emberrel, a személyes találkozáson, illetve előtte nem került szóba a szex (közösülés) gondolata velük (egyik fél részéről sem), noha beszéltünk róla (vágyak, elképzelések... stb). Honnan fogom tudni, hogy szeretné ő ezeket (mármint a kérdésben említett dolgokat, mint csók, kézfogás, ölelés... stb? Mi lenne a "helyes" sorrend? Nem szeretnék tolakodó lenni. Milyen jelekből láthatom ezt?
19/F
19/L
(Bocsi, hogy hosszú lett.)
Kérdezd meg tőle.
Nálunk első randin - ami szintén együttalvós volt - beszélgettünk egy csomót, mászkáltunk, majd aludtunk. Semmi csók, semmi szex nem volt, csak kézfogás, meg egymáshoz bújás a romantikusabb zene alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!