Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányoznak az exeim, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Szerelmes vagyok a jelenlegi barátnőmbe, boldog vagyok vele, de az exeimben is mind volt valami emberileg, ami megfogott, mindegyikük valamilyen különleges hangulatot keltett bennem, amit senki más. Minden szakításomat teljes elszeparálódás követett akkor is, ha lett volna lehetőségem barátként folytatni. Én voltam ilyen makacs, hogy akkor úgy csinálunk, mintha mi sem történt volna, hiszen hogy lépek túl, ha a mindennapok része marad az adott személy.
Nem maga a szerelem hiányzik, a szexualitás része végképp nem, egyszerűen maga az ember. Nem akarok írni nekik, nem akarom a múltat elővenni, de minden ősszel rámtör egyfajta nosztalgia. Ez nem azt jelenti, hogy jaj a Gizivel jobb volt, mint most, mert nem innen fúj a szél. Más is van így? Hogyan kezelitek?
24f
Kicsit úgy vagyok velük, mint az elhunyt szeretteimmel, akiket már sosem láthatok.
Vagy akkor lennék igazán szerelmes a mostani barátnőmbe, ha sose jutna eszembe a múlt?
Ha hiányzik valaki, az bajt jelent, az, hogy néha gondolsz rájuk természetes. Az, hogy ezt az ősszel kötöd össze eleve szenzibilis lélekre vall, nem beszélve a szeretteid elvesztésével hozott párhuzam.
Növessz tököt! Jó, szeretted őket, de oka volt, hogy vége lett.
Ha szerelmes lennél nem hasonlítanad össze az exeiddel.
Úgy értve hogy akkor nem keresned azt, hogy az exedbe mi volt meg ami mostaniba nincs.
Nekem is eszembe jutnak, de ha egy új párom van, akibe szerelmes vagyok nem jut eszembe előző exem..
Nekem egy exemet leszámítva az összes hiányzik. Nem nosztalgiázok sokat. Évi pár alkalomkor van pár nap amikor sokat gondolok rájuk, főleg az első exemre.
Normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!