Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon kövér vagyok? (173 cm és 67-69 kiló) L

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 22:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
6-8 kilo minusz!
2010. aug. 30. 23:20
 12/33 anonim ***** válasza:
70%

nem vagy túlsúlyos és mégcsak kövér sem..

Inkább legyen rajtad mit leadni,minthogy ne tudj kb semmit se felszedni. Leadni lelehet,na de felszedni 3x olyan nehéz és így kb saját magad szabhatod meg a tökéletes,ideális alakot..Azt a fajtát ahol se piszkavas,de nem is zsírgombóc vagy.

Egyébként meg aranyos,ha egy csajszinál a pocaknál ha csókolgatod,nem a bordák látszanak ki.

16/F szálkás voltam

2010. aug. 30. 23:24
 13/33 anonim ***** válasza:
33%
tudod a választ amúgy nem tennéd fel a kérdést egy lányok 67 kg már ducibb testalkatnak számít, tehát igen eléggé kövér vagy .
2010. aug. 30. 23:28
 14/33 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Az en szereny velemenyem szerint abszolut tokeletes a testalkatod. Ne alltasd magad azzal ,hogy manoken alkatod van-e. Nem, nincs. De egy pici kis gorbulet es kapszkodo tesz egy not NOIESSE. Ez az amitol tokeletes az alkatod.

No para!

34/F

2010. aug. 31. 03:15
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy kövér! Ki mondta ezt a hülyeséget Rád? Ezzel a testalkattal, nagyon szép lehetsz! Ezt nagyon komolyan mondom!!!
2010. aug. 31. 05:53
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

szerintem attol függ hogy jol el van e osztva a testeded értem pl az én osztálytárasm 10 kg könyebb nálam és én mégis vékonyabbnak nézek ki

de sztem azok alapján amit leirtál pont jo vagy

2010. aug. 31. 11:38
 17/33 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a véleményeteket!!! :-)
2010. aug. 31. 12:38
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Mondok valamit, de lehet, hogy nem fog tetszeni. A legtöbb férfi a vékony csajokat kedveli, és te nem vagy az. Így kompromisszumokat kell kötnöd majd. Aki azt mondja, hogy nem vagy az, mert van mit fogni rajtad, stb., valószínűleg az is kövér. Olyan ez, amikor a vékony palik azt mondják, hogy tök szemetek a csajok, hogy csak az izmos palikat kedvelik. Mert az néz ki jól, ilyen egyszerű.

De nem kell nádszálvékonynak lenned. 60 kiló már jó lenne. Irány a fogyózás, vegyél vissza a szénhidrátból, a zsírokból, nézz utána, pikk-pakk menni fog. Hajrá bébi:) FGF

2010. szept. 1. 22:59
 19/33 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2010. szept. 1. 23:00
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
én pár centivel vagyok magasabb és ugyan ennyi, kb 67 kiló, és mindig azt kapom, hogy hihetetlen jó alakom van :D nem tudom melyik pasinak jönnek be a piszakafa lányok, de nekem az összes azt mondta, hogy imádja, ahogyan kinézek és ne fogyjak egy dekát sem :D nem beképzeltségből mondom, mert az messze áll tőlem, hanem, mert komolyan így van :) szerintem maximum egy 4 kilót ajd le, ha nagyon le szeretnél (=
2010. szept. 1. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!