Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon kövér vagyok? (173 cm és 67-69 kiló) L
nem vagy túlsúlyos és mégcsak kövér sem..
Inkább legyen rajtad mit leadni,minthogy ne tudj kb semmit se felszedni. Leadni lelehet,na de felszedni 3x olyan nehéz és így kb saját magad szabhatod meg a tökéletes,ideális alakot..Azt a fajtát ahol se piszkavas,de nem is zsírgombóc vagy.
Egyébként meg aranyos,ha egy csajszinál a pocaknál ha csókolgatod,nem a bordák látszanak ki.
16/F szálkás voltam
Az en szereny velemenyem szerint abszolut tokeletes a testalkatod. Ne alltasd magad azzal ,hogy manoken alkatod van-e. Nem, nincs. De egy pici kis gorbulet es kapszkodo tesz egy not NOIESSE. Ez az amitol tokeletes az alkatod.
No para!
34/F
szerintem attol függ hogy jol el van e osztva a testeded értem pl az én osztálytárasm 10 kg könyebb nálam és én mégis vékonyabbnak nézek ki
de sztem azok alapján amit leirtál pont jo vagy
Mondok valamit, de lehet, hogy nem fog tetszeni. A legtöbb férfi a vékony csajokat kedveli, és te nem vagy az. Így kompromisszumokat kell kötnöd majd. Aki azt mondja, hogy nem vagy az, mert van mit fogni rajtad, stb., valószínűleg az is kövér. Olyan ez, amikor a vékony palik azt mondják, hogy tök szemetek a csajok, hogy csak az izmos palikat kedvelik. Mert az néz ki jól, ilyen egyszerű.
De nem kell nádszálvékonynak lenned. 60 kiló már jó lenne. Irány a fogyózás, vegyél vissza a szénhidrátból, a zsírokból, nézz utána, pikk-pakk menni fog. Hajrá bébi:) FGF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!