Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A romáknak általában hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A romáknak általában hogy hogy nincsenek problémáik? Miért házasodnak olyan hamar es szülnek?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászati problémáik sosincsenek, mindegyiknek gyereke szülezik, arra esély nem nagyon van, hogy pont ők meddők legyenek. A gyerekeik nem épek agyilag, de testileg nincsen bajuk.
2021. szept. 7. 08:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy vannak problémáik. Én pont hallottam a nogyogyasznal ahogy hangosan megbeszelgetik a veteleseket.

De egyébként nyilván azzal, hogy fiatalon szülnek egy csomó probléma nem jön elő: korai petefészek kimerüles, pcos, ritkulo peteeres.

Fiatalabb korban még van időd és energiád mindennap kétszer is szenvedélyesen (tudom, valaki meg 40 évesen is), és nem kell fél év után panikolni, ha nem jön a bébi.

2021. szept. 7. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A sosinccsel vitatkoznék, mert azért van, de ritkább, mert ahogy egy korábbi kommentelő is írta, tizenévesen és korahuszonévesen még nincs annyi baj, mint harmincpluszosan. A vetélés és abortusz nagyon gyakori amúgy náluk, engem meglepett anno, hogy folyton tele volt velük az ab osztály. Ezentúl van genetikai különbség is. Családomban van közel-keleti rokon, aki meddő házaspár tagja (a fehér nőnél volt a gond) . Olyan spermaképe volt, hogy majd hanyatt esett az andrologus, mert magyar, fehér férfinél ritka az ilyen...

És mivel jóval fiatalabban szülnek, nyilván a sérülések is ritkábbak. Igen, ennyit számít az életkor, és ezt akkor is kimondom, ha magam is harminc körül szültem először.

A házasságaik meg azért "jók", mert az asszonynak kuss a neve és teljesen normális, hogy a családfő még félig nyíltan ágyasokat tart. Ez magyar családban ritkábban tűrt dolog.

Persze ez most leegyszerűsítve van így, van példa mindenre, de ott az emancipáció meg családtervezés tök máshogy van mint a fehéreknél.

2021. szept. 7. 10:17
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

Pont azért nincs, mert fiatalon szülnek. 16 után már biológiailag készen állnak rá, 18-20 között jönnek a porontyok. Igen, az emberi szervezet erre van felkészítve.

Közben az intellektuális elít 35 körül jön rá, hogy mégiscsak kéne gyerek, vagy addigra érnek el oda, hogy biztosítottnak gondolják a hátteret; persze, hogy ebben a korban már problémás.

2021. szept. 7. 10:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám,hogy ez manapság is annyira tipikus. Akiknél mégis...adott a szülői példa, régebben tényleg minden roma lány férjhez ment/élettársi kapcsolatot létesített kb 16 éves korában.A védekezésre nem szántak pénzt, ezért jöttek a gyerekek. Abortuszra se mentek, pont ezért, bár volt akinek térítésmentes lett volna de az se ment. Néha észre sem vették időben a terhességet. Kevesen tanulnak tovább,bár manapság pont ezért egy kicsit kitolódott a gyerekvállalás Náluk is.

A suli után nem mentek dolgozni, jöttek a gyerekek. Az utánuk kapott pénzellátásból/támogatásokból éltek. Manapság ez kb lekorlátozódik a CSOK miatt 3 gyerekre.

A gyerekek immunrendszere erősebb,többet vannak levegőn, kevésbé érzékenyek az időváltozásokra, simán eljárnak lengébb ruházatban, vékonyabb cipőben télen is.Ott is vannak egészségi problémák, nem járnak annyira utána.

2021. szept. 7. 10:36
 15/22 anonim ***** válasza:
98%

8

Mondasz egyetlen érvet, hogy milyen alapon kellene engedelmeskedni egy férfinak (párkapcsolatban)?

2021. szept. 7. 10:56
 16/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%

8: Röhögni fogsz. Ismerek egy nagyon kedves roma családot, ahol az anyuka a családfő. :))) Na, anyukának nincsen visszaszólás. :D Benézted, papa.

.

2021. szept. 7. 11:04
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
sötétebb bőr jobb gének, ha meg keveredett akkor még jobb ,
2021. szept. 7. 11:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Voltak cigány barátaim mindegyikben csalódtam sajnos.

Írta valaki:

Azért sok a beteg köztük , mert simán előfordul, hogy családon belül szaporodnak. ( nézzétek után mielőtt én lennék a szar )

Más kultúra , más felfogás , más értékrend stb, középiskolban ismertem olyat, hogy kivettek a csajt mert férjhez ment pl.

Egy más világ

2021. szept. 7. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
15%

Más kultúra , más felfogás , más értékrend stb, középiskolban ismertem olyat, hogy kivettek a csajt mert férjhez ment pl."

Azért nem minden cigány a hagyományos cigány kultúrában nevelkedik , vannak akik azt sem tudják sokszor milyen hagyományokról fecseg ez a fehér ember mivel ők is ugyan úgy élnek mint más átlag ember..

2021. szept. 7. 11:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyászati problémáik sosincsenek

Lol, nem jártál még soha a miskolci kórházakban...de az is nagyon szép, amikor mész be, és az épület előtt bagóznak csoportokban a nagy hasas kismamák. Ó te jó ég, először mennyire sokkolt. :D

2021. szept. 7. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!