Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha az exemet jobban szeretem?
Nem létezik olyan, hogy "életem nagy szerelme", ez eleve egy baromság.
Valószínűleg azért érzel az exed iránt erősebb érzelmet, mert ő volt a gyengeségeidre nagyobb hatással, ő tudta kihasználni az érzelmeidet és taposni rajtad, amit jó ideig tűrtél.
Nem írtál sokat, de nem érződik úgy hogy nagyon tanultál volna belőle, egyszerűen most elvagy valakivel. Majd ha lesz megint aki úgy viselkedik mint az az ex, elég nagy eséllyel vonzani fog az izgalma és dobbantasz.
Szerintem te már írtál ki kérdést! Nem neked vallott szerelmet a srác, hogy megbánta, hogy annak idején rosszul bánt veled?
Igen, nagy baj, és ha nem érzed, nem szereted a barátodat! Esetleg 40 év kapcsolat után el lehet nézni, de ti még az elején vagytok..
Az egyest meg nem tudom minek kell felpontozni, ennyi peches keserű ember jár ide, hogy a szerelem csak rossz érzésből fakadhat, vagy mi?
A másik srác azért kavart fel jobban, mert vele jobb volt! Lehet, hogy nem kedvességből volt több, de nem is mind kedves emberekbe szeretünk bele! Gondolom vele többet nevettél, jobban élvezted az érintését, az illatát, egyszerűen igényed volt rád úgy egészben, amilyen ő! Szívás, ha nem szeretett, nem volt viszonzott, de ha szeretett volna, jó lett volna!
Szakíts a barátoddal és hagyj magadnak időt(és pár pofára esést), hogy túl legyél az exeden és tudj őszintén szeretni újra!
Nem írtam még ki kérdést, meg ő azóta nem is beszél velem, nemhogy szerelmet vallana xDD
Egyébként én boldog vagyok a mostani párommal és szeretem is. Szóval az nem igaz, hogy csak azért vagyok vele, mert rendes. Felnézek rá, férfiasnak látom, és jó hatással van rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!