Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a férfiról aki havonta jár kozmetikushoz? Szemöldök formázásra, arctisztításra, pedikür-manikür?
Ez a férfi túlzásba viszi! Ezek olyan dolgok, amiket túl gyakran csinál, és meg tudná csinálni magának! Most számoljuk már össze..
Szemöldökszedés, formázás 2000(ez az egy, amit sokan nem tudnak megcsinálni maguknak rendesen)
Arctisztítás 10000
Pedikűr 10000
Manikűr 3-5000 attól függ, mit csinálnak vele.
Plus szoli, alkalmanként kb 600.
A pasi 30at költ csak ezekre, amiket magának is meg tudna csinálni, és ezek közül egyedül egy fontos, a szemöldök. Számoljuk össze időben is.
Szemöldökformázás fél óra. szoli fél óra(öltözéssel), arctisztítás 1-2 óra, manikűr fél-1 óra, pedikűr 1 óra. és ugye még odautazik a helyekre, meg hazajön.
Mani pedit biztosan egy helyen csinálják, már buktam vele egy délutánt, hazaér este.
Szemöldököt borbélynál csinálnak jól, külön hely de ha kozmetikushoz jár, akkor legalább egybe megy az arctisztítással, és bukok egy újabb délutánt vele..aztán ott a szoli, csak egy órával ér haza később. Most ha mellé
kondizik is heti kétszer, vagy háromszor, akkor már megszívtam és alig látom. Menjen haza és közös filmezés közben reszelje le a körmeit meg a bőrkeményedését..
24.
Miért veted meg, mit árt neked? Komolyan kérdezem.
26.
A miértre voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!