Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utánoztuk egymás mozdulatait, de mi ennek az oka?
Találkoztam ez interneten megismert férfival. Pár hónapja beszélgetünk, előfordul, hogy napi 2 órát beszélünk esténként. Mindig keressük egymást kölcsönösen, nagyon jól megértjük egymást. Barátok lettünk. Nem párkapcsolatnak indult, hiszen neki is van egy kiszemeltje és nekem is.
Pár napja találkoztunk először. 2,5 órát beszélgettünk. Én feltettem az egyik lábam a székre és átkaroltam a kezemmel. Utána ő is így ült. Mikor feltettem a másik lábamat is utána ő is. Mintha tükör mozdulatokat csináltunk volna. Nem is tudom, hogy ő utánzott engem, vagy én őt, vagy ez kölcsönös volt. Nekem ez nagyon furcsa volt. Járt már valaki hasonlóan? Mi lehet ennek az oka?
Nagyon kedveljük egymást, de semmit nem akarunk egymástól. De nagyon kötődünk egymáshoz, ez több mint barátság, de kevesebb mint szerelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!