Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ha egy pasi lovas,lovagol?
20: lányom lovagol. 100 nő 2 férfi, ez max az arany. A férfiak ott arra vannak hogy ha vinni kell a lovat versenyre akkor a kocsijukkal viszik így max a nehéz pótkocsis jogsi a férfiak része ebből :)
Járok rendszeresen ilyen rendezvényre a férfi lovas ritka mint a hollo.
Attól, hogy több nő csinálja (nálatok legalábbis), attól még nem lesz női sport. Ahova én járok, ott például a férfiak vannak többen, a helyet is egy férfi vezeti. Mondjuk nem Magyarország, de kétlem, hogy számítana.
Focizni például általában a férfiak szoktak (a férfi szurkoló is több), mégse lesz ettől férfi sport.
20 : nálunk is több férfi lovagol, mint nő, mondjuk ez sem Magyarország. A nemzetközi szintű versenyeken is magasabb a férfiak aránya, főleg lovastusában, meg díjugratásban. Díjlovasok között valóban több a nő.
Akik alacsonyak, azok valóban a zsokék, de a síkversenyzés mondjuk sosem vonzott.
Ha az alapfelfogás megegyezik, akkor szó nélkül, mivel én is lovas vagyok, saját lovam is van, és tény, hogy vannak abból családi feszültségek, hogy a férjem abszolút nem vonzódik a lovakhoz, és nem érti, hogy lehet annyi időt a lovardában tölteni. Néha eljön velem, de valójában nemigen élvezi, inkább unatkozik. Mondjuk ha már ott van, akkor simogatja, de nem igazán van vele kapcsolata. Szóval nálam egy előny, de abszolút nem döntő tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!