Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ilyesmit nem rossznéven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyesmit nem rossznéven venni?

Figyelt kérdés

Néhány napja úgymond járunk egy sráccal, de még nem feküdtünk le. Tegnap szóba kerültek az exek és a szexuális élmények, amikoris elmeséltem, hogy már volt szerencsém az análhoz. Ezen kicsit mintha megbotránkozott volna és tett egy olyan megjegyzést, hogy szerinte ez nem normális dolog, de nem itél el miatta.

Hiába hozzátette, hogy nem itélkezik, de nekem ez mégis annak tűnik, és nagyon megbántott.

Az volt a terv hogy ma nálam alszik, de ahogy közeledik az este, egyre csak azt fontolgatom, hogy lemondom, mert nem hiányzik még egy ilyen kínos beszélgetés, és jelenleg látni sem szeretném.

2021. aug. 29. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem csak azt akarta mondani hogy tőle majd nem várd az anált mert nem kedveli. Ennyi. Nem kell ezt túlreagálni.
2021. aug. 29. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Te ilyenen kiakadsz en orulnek ha vki lefekudne velem szerintem azert vagy ilyen mert van mibol valogatni
2021. aug. 29. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Lehet ilyesmit nem rossznéven venni, meg lehet rossznéven venni is, attól függ, hogy milyen mértékben tudsz toleráns lenni.

Én sem tartom túl jónak a fiatalember hozzáállását, mert ezzel azt üzeni, hogy nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy, az meg nem szerencsés egy ismerkedésnél.

Másik dolog, hogy nem érdemes előző szexuális élményeket, múltat feszegetni, mert tartozunk ennyi tisztelettel az előző partnereknek, másrészről pedig elég romboló hatású, ha valamelyik fél komplexusokkal terhelt személyiség.

2021. aug. 29. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Ő feszegette a témát, én pedig csak őszintén válaszoltam.

Látszott rajta, hogy kicsit undorral és megvetően fogadta.

2021. aug. 29. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Neki nem jön be ennyi. Ezzel annyit mondott hogy ő ezt inkább kihagyná. Nem hiszem hogy ezért lenézne.

Nekem is volt olyan pasim aki teljesen lefagyott mikor mondtam hogy nekem már volt benne részem. Hebegett habogott, mondogatta a magáét, majd mondtam neki hogy ne izgulj nem kötelező.

2021. aug. 29. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki - akár egy férfi egy pár napos kapcsolatban, akár bárki más - feszeget egy témát, szerintem érdemes annyi egészséges határtartást felmutatni, hogy ha még nem, vagy vele éppen soha nem szeretnék egy témáról beszélni, akkor kedvesen hárítom, és ha a feje tetejére áll a másik, akkor sem beszélek olyanról, amiről nem akarok.
2021. aug. 29. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem is eléggé taszít az anális szex gondolata, de egyrészt soha nem faggatnék senkit a szexuális szokásairól, múltjáról, másrészt, ha magától megnyílik, és őszintén elmond bármi ilyesmit a témában, akkor lenne bennem annyi érzelmi intelligencia, hogy nem minősítem, vagy nem teszek rá negatív, elítélő, stb. megjegyzést - max. ha valami számomra elfogathatatlan dolog, vagy olyan, amiből kiderül, hogy szexuális téren nem illenénk össze, akkor egyszerűen csak nem ismerkednék tovább.
2021. aug. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!