Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mennyire számít nektek, hogy egy pasi mennyit keres havonta?

Figyelt kérdés

Akar komoly, akar szex kapcsolatban, van ennek jelentősége?

Vagy irhattok konkret osszeget is, hogy mi számít jónak.

2021. aug. 28. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Témánál vagyunk!

Éppen annyira számít nektek a pénz egy kapcsolatban mint a pasiknak a f.rok méretük.

2021. aug. 29. 05:16
 12/19 anonim ***** válasza:
10-es, én a 9-es válaszoló vagyok és 25 éves.
2021. aug. 29. 09:34
 13/19 anonim ***** válasza:

#10: nem írtál konkrétumot, hogy mennyit is keresel most, mindenkinek mást jelent a nagyon jól keres meg nagyon sok pénz. Az átlag fizu valahol 3-400k környékén van manapság, persze vannak szakmák amikkel sokkal rosszabbul keres az ember (egy tanár barátom 160ezret keres egy hónapban heti 5 nap munkával. Hihetetlen számomra). Szóval nehéz így válaszolni neked, de általánosságban véve nehéz leküzdeni azt, ha valaki szegényebb családból jön. Nálunk pl csak a szűk csalában van 10-12 ingatlan. Nem várom el feltétlen, hogy a férfinél is ez legyen a helyzet, de akkor keressen jól a vállalkozásával, mert az is lehetséges. Én mondjuk pl a te korodbeli srácokkal nem nagyon ismerkedem (nem az anyagi helyzet miatt), inkább 30asok jönnek szóba. Náluk meg már ha egy férfinek nincs saját lakása, nem keres legalább 1 millió körül, akkor nem nagyon szeretnék vele mit kezdeni. Ez most rosszul hangzik, de mint korábban írtam, én nem akarok senkit eltartani, nem várom hogy milliárdos legyen, de legalább olyan anyagi helyzetben legyen, mint én. Plusz alapvetően én akkor tudok egy férfira férfiként tekinteni, szexuálisan vonzónak találni, ha ez is stimmel. Nyilván aki szegény családból jön, ő ilyen szintekre nehezen tornázza fel magát, de ezzel sincsen semmi baj, mert 1) minden nőnek máshol van az a bizonyos határ (lásd korábbi válaszok) 2) még a gazdagabb nők közül se biztos, hogy mindenki elvárja azt az anyagi helyzetet, nem mindenki olyan, mint én. Szóval egyszerűen csak nem kell megfelelni a világ összes nőjének, csak annak az egynek, akivel együtt vagy:) mindig mindenki megtalálja a számításait, valahogy a pénz egyébként is olyan, hogy aki gazdagabb, több gazdag embert ismer, könnyebben tud ilyen emberekkel randizni is, megtalálják egymást. Nekem is így vagy úgy, de van több vagyonos ismerősöm és azt látom, hogy egyáltalán nem ritka a férfiak körében az 1-2 milliós vagy magasabb bevétel, illetve 1-2 vagy több ingatlan tulajdon. Többen olyan összegeket keresnek illetve olyan vagyonuk van, amit én is alig bírok felfogni ép ésszel:D nyilván ők nem is egy nélkülöző családban nőttek fel, ez sokkal nagyobb előnyt tud adni, mint hinné az ember.

#3 - 27N

2021. aug. 29. 09:51
 14/19 moozygoo ***** válasza:
0%
Nőt keress ne k**vát
2021. aug. 29. 11:57
 15/19 moozygoo ***** válasza:
Vagy mozogj továbbra is ezen a vonalon aztán meg majd azon fogsz gondolkozni miért a pénz miatt kellesz a nőknek, hát azért mert már most azon agyalsz hogy nyújtsd a pénzt nekik és mennyit, ezért ilyeneket fogod bevonzani is
2021. aug. 29. 11:59
 16/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, 25 éves.

Azt nem szoktam belevenni, amiről a család tehet. Három dolgot nézek:

Tanult-e valamit, amivel stabilan megkeresheti a havi betevőjét vagy csak életművészkedik akármilyen szaktudás nélkül, mert már akkor is csak megúszni akart mindent.

A mentalitása alapján smucig vagy rendesen belead és lazán kezeli egy kapcsolatban a pénzt, nem pedig a forintokat is méricskéli.

Önálló, felnőtt életre alkalmas, nem kell eltartani az életbenmaradáshoz.

2021. aug. 29. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:

12-13-16. Köszi a válaszokat! Most nettó 550-et keresek. Még az első munkahelyemen vagyok, most érzem úgy, hogy lépni kellene innen, mert bár kényelmes (jelenleg 1,5 éve home office-ban vagyok és hetente olyan 15-25 óra alatt elvégezhető mennyiségű munkát küldenek), de látom vannak, akik elhúznak mellettem. Egy most 25 éves ex-kollégám Londonba ment ki dolgozni havi 2 millió forintos fizetésért, vagy egy másik régi, szakmabeli, korombeli haverom kiberbiztonságban helyezkedett el és 1 millió felett keres itt Magyarországon. Szóval nekem is lépni kellene (még idén), mert nem lenne jó ebbe belekényelmesedni.

13. Azzal semmi baj, hogy te 27 évesen a 30-as férfiakat nézed, én pedig 27 évesen inkább a kb 22-25 körüli nőket, szerintem ezek így normálisan mindkettőnk részéről.

A 10-es voltam.

2021. aug. 29. 17:27
 18/19 moozygoo ***** válasza:
Ha nettó 550 ezer forintos fizetéssel sem tudsz megfogni egy nőt, akkor kereshetsz te akár 40 milliót is hetente.
2021. aug. 29. 18:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Keressen legalább annyit mint én (nekem jelenleg ez kb 600), onnantól már nem lényeges szempont.

Aki persze azt mondja, nem számít a pénz, az hazudik (valószínűleg önmagának is), mert ki az, aki nem szeretne jól/jobban élni?

De nem ez alapján döntök, hanem hogy megvan-e a szikra, a kémia, a szeretet, a (kölcsönös) tisztelet, stb. Ha minden stimmel, nem fog érdekelni, hogy nem milliókat keres havonta, az kevés lenne egy hosszútávú kapcsolathoz.

2021. aug. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!