Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak a dolognak jelentősége, ha így köszön el a párom?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk kapcsolatban, de külön élünk. Ha jövök el tőle, kikísér a kapuhoz, puszit ad, de nem várja meg, amíg beülök a kocsiba és elindulok. Rögtön hátat fordít és bemegy. Mindig ez volt. Szerintetek ez nagyon gáz, vagy ha sejtem az okát, akkor tolerálható? Vagy mindenképpen azt jelenti, hogy nem vesz komolyan? Ő a férfi, én a mő.2021. aug. 28. 20:34
1/5 anonim válasza:
Vagy nem szeret bucsuzkodni. Mármint nehéz neki ha elmész és minél előbb visszaakarja zökkenteni magát. Nem kell mindig rosszra gondolni, annak mas jelei is lennenek ha nem venne komolyan.
2/5 anonim válasza:
Egyébként jól vagy? Ennek semmi jelentősége, gondolom bent elbúcsúztatok. Lehet, hogy nem vesz komolyan, de ez nagyon nem ebből derül ki. Keres, szeret, bókol, veled akar lenni, mások előtt felvállal?
3/5 anonim válasza:
Biztos megcsal, a másik nő az ágy alatt van!
Miért kombinálsz? Nem szereti az érzelgős, fél órás bucsuzkodást. Mire beulsz az autóba, beinditod és elindult( nő vagy) addigra ő letusol és teszi a dolgát. Ennyire egyszerű a férfi!
5/5 anonim válasza:
Most neked miért olyan fontos, hogy megvárja, amíg beülsz a kocsiba, elhelyezkedsz, táska anyósra, kulcs be, rúzs csekkolás a tükörben, tükör visszaállít, üres, kutatás a táskába, kocsi indít, kézifék ki, index és elindulsz. Jobb esetben... Na most eddig álljon a kapuba és bámuljon téged? Engem inkább ez aggasztana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!