Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Miért lehet ez?
Nyári munkára kerültem egy céghez.
Van egy srác aki nálam pár évvel idősebb.
Nem sokat beszéltünk csak úgy, ha beszéltünk/beszélünk az csak a munka miatt van.
Valamiért az első pillanattól kezdve szimpatikus volt mint ember, jófej, okos, laza, de egyáltalán nem jött be.
Őszintén szólva most se jön be. Nincs vele semmi baj, csak nem az esetem.
Mégis, azon kapom magam hogy ha meghallom a nevét hogy valaki említi, vagy látom hogy lesz közös munkánk, nagyon mosolygok, abba se tudom hagyni, várom hogy lássam, rögtön jókedvem lesz tőle.
A sztorihoz hozzátartozik hogy elég régóta szingli vagyok, az utóbbi időben nem is nagyon volt lehetőségem ismerkedni, szóval egyre több ember kelti fel az érdeklődésem ha értitek:D
De akkor sem értem mi van velem.
Nincsenek vele se szexuális, se romantikus se semmilyen fantaziáim, de sokkal jobban érdekel mint a többi kollega, akikkel viszont többet beszélek, kontaktolok.
Lehet hogy mégis megtetszett volna? Volt mar valakivel hasonló?
Akikkel ossze vagyunk "zarva" kialakul valami akkor is ha nem tetszik.
Már magamon is tapasztaltam mikor nekem olyasvalaki kezdett el kelleni, akit a hatam kozepere se kivánnék.
Valamiert az emberi termeszet ilyen:(
Nemigen vagyunk osszezarva.
Engem nem zavarna ha tetszene, mert tényleg kedvelem, csak azért nemi fozikai vonzalom se artana. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!