Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti akkor is maszturbáltok mikor megvan?
Én ilyenkor nem szoktam masztizni.
Ilyenkor valahogy kedvem sincs hozzá,nem azért mert gusztustalannak tartom vagy bármi.
Ilyenkor inkább úgy csinálom,hogy az alatt az 5 nap alatt elfoglalom magam,többet segítek otthon meg ilyenek és amikor elmúlik akkor masztizok.Akkor viszont,van,hogy 2-3x egymás után:)
15/L
Okés köszi a választ, én sem szoktam, csak valahogy érdekelt ez a dolog..Mert nem mindenki egyforma, és kiváncsi lettem volna arra, hogy kb. hányan szoktak olyankor is..
Utolsó: Dehülye vagy!! xD
Kedves utolsó válaszoló:
Fejtsd már ki nekem,hogy mi a probléma azzal,hogy 15 éves létemre szoktam masztizni??B*sszus ez természetes dolog.
Egyrészt nagyon jó érzés,másrészt megismerem a testem.Arról nem is beszélve,hogy így nem eshetek teherbe és ne kapok el semmilyen nemi betegséget.
Én legalább nem élek aktív szexuális életet sok korombelivel hasonlóval.
Szóval,akkor mi is itt a gond?
15/L
(első voltam.)
Am ja.. mit büfögsz??
Én 13vagyok. Van ezzel valami gond??
Qrvára nem vagyok kiváncsi a te véleményedre. és nem kéne b*ztatni azt, aki normálisan válaszolt nekem.
15/L: Neked viszont köszönöm :))
ÉS VÁLASZOKAT MÉG !! :D
Bár én pasi vagyok, de úgy tudom, nem is túl szerencsés ilyenkor ott nyúlkálni.
Mivel ilyenkor legyengül a nyálkahártya védekezőképessége a ph változás miatt, és ilyenkor lehet jó kis nyavajákat felvinni.
A fürdést is emiatt nem ajánlják ilyenkor, csak a zuhanyzást.
Ez aranyos:)
Kedves pasi, nem a védekezőképesség, vagy a ph miatt nem ajánlott, hanem mert a menstruációval leválik a méh nyálkahártya, és vérző seb marad a helyén, ami könnyen elfertőződhet.
De ha ügyelsz a higiéniára, akkor nyugodtan lehet ilyenkor is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!