Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, járnátok olyan nővel, aki rendszeresn kondizik és az átlaghoz képest elég izmos?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 19:36
12/25 anonim válasza:
Hàààt
Vannak szép izmos nők , pont jó
És vannak akik túltoljàk, szögletes lesz minden idom
Az màr nem szép , szerintem
13/25 anonim válasza:
Igen, de tuti simán összecsomagolna, ha úgy tartaná a kedve:).
14/25 anonim válasza:
Mivel nekem a testépítő nők is tetszenek, így nem zavarna.
15/25 anonim válasza:
aránylag nagyon jó a genetikám férfiként , de lusta vagyok edzeni..
17/25 Á.Zoli válasza:
Nagyon fontos az izmosság mértke. A karakteresebb férfias kicsit robusztusabb izomzat számomra nem szép egy női testen, de a sportos karcsúbb nőies izomzatot mindenképp vonzónak találom. 🙂👌
19/25 anonim válasza:
Illetve még annyi, hogy maradjon nő mert durván el lehet szaladni. Ha csak azért edz mert szereti és nem azért mert haragszik az egész világra és itt vezeti le a frusztráltságát akkor semmi gond.
20/25 A kérdező kommentje:
Itt most nagyjából erről a szintről beszélünk, talán picit nagyobb fenékkel. Koksz nincs, de endomorf alkatom van, könnyen izmosodom és a vállam is hasonlóan széles.
2021. aug. 23. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!