Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötődési problémákra mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötődési problémákra mi lehet a megoldás? Bövebben

Figyelt kérdés

Nemrég vettem észre, hogy ez lehet a gond nálam.

Még soha senkivel sem tudtam kialakítani 3-4-5 hónapnál tovább kapcsolatot és azoknak is én vetettem véget, mert nem bírtam a kötődést. Szerelmes még soha nem voltam.

Persze pszichológus lenne a megoldás. De azon kívül még valami? Bármit kipróbálnék, de ez így nem állapot

27N

2021. aug. 19. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Pszichológus
2021. aug. 19. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Igazából nem tudom mi az ami zavar vagy mi a probléma.

Az, hogy nem bírod a kötődést az oké, de mit nem bírsz benne? Azt, hogy együtt kell lenni valamennyi? Megunod, hogy csak vele szexelsz? Mi az ami konkrétan zavar?

2021. aug. 19. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Pszichológus, önismereti könyvek
2021. aug. 19. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Nekem segített. (Ráadásul nem csak a kötődési problémában, hanem még nagyon sok minden másban is.)
2021. aug. 19. 12:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy bárkivel is hosszú távú kapcsolatot létesítsen. Eléggé bizalmatlan vagyok, pedig soha senki nem adott rá okot.

Rögtön mindenkinél a hibát keresem, hogy minél előbb véget vethessek a kapcsolatnak, holott az elején még nagyon is élveztem az adott ember társaságát, kívülről-belülről bejött, de aztán valami átkattan és csak a rosszat keresem benne.

Tuti az elcseszett családi háttér az oka, elég mérgező volt.

2021. aug. 19. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ezért kell a pszichológus. Hidd el, hogy egy JÓ szakember csodát tud tenni!
2021. aug. 19. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Első résznél még azt mondtam volna, hogy csak bíznod kellene egy megfelelő emberben, viszont a második résztől azt mondom, hogy neked pszichológus kell.

A problémáidat másokból származtatod, és amíg így van baromira nem lesz megoldva, mert ilyenkor mindenki hibás csak te nem.

Szar családi helyzetről én is beszélhetnék és elég valószínű, hogy nyernék mégis túltettem magam 1-2 dolgon és amit lehetett azt megoldottam.

Keress egy pszichológust.

2021. aug. 19. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van velem is kérdező, fel is tettem korábban én is egy kérdést ezzel kapcsolatban is.

Sajnos én a pszichológust nem tudom kifizetni, nem mindenki engedheti meg magának anyagilag (felénk 1 óra 15-20e Ft).

2021. aug. 19. 13:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezaz, iszonyat pénz egy pszichológus.

Havi 180ezerből nem hiszem, hogy kijönne a heti 1-2 alkalom.

2021. aug. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!