Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi és egy nő a szexről beszél, és egymás vágyait/régebbi élményeket is megosztják egymással, akkor abból lehet komoly kapcsolat?
Ha ezek randi alatt történnek..
mit gondoltok az ilyenről?
9# nem így volt tervben, aztán pár napig csak maradtam nála...
Első estén úgy volt hogy hazavisz.. de reggelig beszélgettünk, második nap.. megint reggelig beszélgettünk.. már fáradtak voltunk az utazáshoz, aztán harmadik nap estére hazavitt.
Mélyebb érzelmekre szeretnék építeni, ezért nem volt szex.
Időt szánni egymás megismerésére.. rendszeres találkozásokkal, sok beszélgetéssel. Fokozatosan egyre több dolgot megtudnánk egymás személyiségéről, gondolkodásáról, életéről.
Nem egyből ágyba ugrani (nekem amúgy is több idő kell megnyílni” minden téren...) Nem vagyok már szűz, és nem a végtelenségig tologatnám el az első szexet, de szeretném megismerni előtte a másikat, ezalatt pedig a vágy jó esetben úgyis növekedne.
Nőként szeretnék egy társat találni, akinek én is igazi párja lehetnék...
Kérdező, te most komolyan az én kérdésemből másoltad ki a 11-es válaszodat? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!