Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha még mindig használom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha még mindig használom a volt pasim netflix előfizetését?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk, még mindig hozzáférek a netflixéhez (van saját accountom). néha még szoktam nézni filmeket rajta, nem szüntette meg az accountomat (az lehetne egy jelzés, hogy not welcome). Miatta mentünk szét, nem szeretett már. Rosszul kellene éreznem magam emiatt?

2021. aug. 16. 12:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na, ez az, erre gondoltam, hogy vajon mikor irja at a nevet :-D
2021. aug. 16. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Én az egyik barátomét használom, és az exe ugyanúgy használja a Netflixet(látom az accountját)

Szerintem nem gáz, ha nem akarná hogy használd, már rég kitörölt volna vagy jelszót változtat:)

Meg lehet férni egymás mellett, meg ez csak egy Netflix:)

2021. aug. 17. 01:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az :D
2021. aug. 17. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
Ez qrvagáz. Ennyire kicsinyes, gyerekes, gerinctelen magatartást... most komolyan, nincs pár ezer forintod egy nyomorult Netflix előfizetésre?! Akkor inkább menjél dolgozni, ne filmezzél wazze!
2021. aug. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!