Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Omfglolr kérdése:
Melyik ország lányai legszebbek szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintem japán :D:P2010. aug. 29. 17:36
11/21 anonim válasza:
ukránok, nagyon szépek , meg az oroszok is
12/21 anonim válasza:
Szerintem a déli lányok.Kreolosabb bőr,barna szem,sötét haj...mint pl.:spanyolok,olaszok,mexikóiak.
De tény,hogy a magyar lányok között is vannak nagyon szép lányok.
15/L
13/21 A kérdező kommentje:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:53
mint te?:D
2010. aug. 29. 18:00
14/21 anonim válasza:
17:52 vagyok.
Nem tartom magam túlságosan szépnek.
Az alakom lehetne jobb is,de próbálok dolgozni rajta.A hajamat utálom,mert alapvetően úgy néz ki,mint aki közelebbi barátságot kötött a 230-cal.Ezért vasalom,ami nem túl egészséges,de így legalább jól néz ki.Viszont a szemem szerintem szép és a mosolyom,hál'istennek a fogaim sem rosszak.Egyenletesek,bár 3-om tömve van:(
Ez van,elfogadtam magam ilyennek és kész:)
Viszont találkoztam már nagyon sok szép, magyar lánnyal!:D
15/L
15/21 anonim válasza:
Előző vagyok,bocsi a 17:53-as voltam:D
17/21 DJ Qouart válasza:
A Spanyol lanyok a legszebek sztem!!!!!
20/21 anonim válasza:
Izlés kerdése...de voltam 5-6 országba s magyarba a legszebbek ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!