Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan kapcsolatról, ahol a férfi 50 felett van, rohadnak a fogai, a csaj meg 22 éves és szép? A férfi nem gazdag, vagy ilyesmi, átlagos.
onnan fúj a szél, hogy neked egy kósza, ronda nő se jön össze, míg a fogatlan, büdös úriember egy 22 éves buta lány dugogat reggel és este.
Tenni kellene haver, nem pedig irigykedni. Irigy, önsajnáltató embereket nem szeretik a nők.
Ha nőként irigyled, segíthetek.
59F
Nem rothadnak a fogaim és nem vagyok csóró.
Ha férfiként, akkor a tükröt javaslom.
22 éves lányként én sem értem ezt. Több ilyet is láttam màr sajnos, és szerintem konkrétan undorító. Olyat is ismerek, ahol a pali 60-70 éves, és olyan súlyos alkoholista, hogy már a munkájàt se tudja rendesen végezni, mégis fiatal, szép felesége van (persze nem az első felesége, csak pár éve beújította). Ott mondjuk a csaj valami keleti országból származik, úgyhogy az a tippem, hogy még emellett a pasi mellett is jobb élete lehet, mint otthon. Szerintem ez borzasztó szomorú.
Egyébként van jópár golddigger is, na meg sokan apakomplexusosak. Azért idősebb, akár lepukkant pasikkal vannak, mert nem tudták feldolgozni a gyerekkori traumáikat, és ez a traumareakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!