Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben másabb az online ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben másabb az online ismerkedés a valósággal ellentétben? Könnyeb, nehezebb? Vannak tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Rosszabb. Csak személyesen derül ki, volt-e egyáltalán értelme elmenni a randira. Rengeteg idő és energiabefektetéssel jár, rengetegszer feleslegesen. Míg személyesen egyből tudod, megfogott-e az illető, érdemes-e randizni vele.

Meg személyesen kevesebb a nagyképű, felszínes ember/igény. Társkeresőn 1-2 kép alapján ítélnek meg, a nagyrész meg sem akar ismerni igazából.

2021. aug. 9. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az online ismerkedés sokkal jobban bejött, mert így simán megtudom azt szűrni akit nem is érdekli a kapcsolat lelki része, ha nem szán rám pár perceket a napjából hogy válaszoljon stb míg élő ismerkedésnél ha kínos béna akkor olyan fura érzés lenne lelépni meg persze színlelheti hogy érdeklem pedig alapból oda se figyel csak bólogat
2021. aug. 9. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Én a személyes ismerkedést preferálom.

Társkeresőn csak egy elvált gyerekes 38 éves 170 centi magas 86 kilós barna rövid hajú zöld szemű nő vagyok, ellenben a való életben sokkalta nagyobb az ázsióm,vonzóbb a külsőm, mint számokban.

Én már nem is kíséreltezek.

2021. aug. 9. 23:28
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Való életben sokkal spontánabb, egy mozdulat egy másikhoz vezet és észre se veszítek de eltelt 3 óra abból ami csak egy fél perces kérdésnek indult.
2021. aug. 9. 23:38
 5/10 harebell ***** válasza:
90%
Attól függ, mit értünk ismerkedés alatt. Társkeresőzés nekem pl nem menne, de egyéb felületeken (pl hobbihoz vagy érdeklődési körhöz kapcsolódó fórumok) nekem sokszor könnyebben ment a beszélgetés idegenekkel, mint élőben menne, és alakult barátság is, kapcsolat is.
2021. aug. 9. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nincs tapasztalatom élő ismerkedésben.

Egész életemben neten ismerkedtem, onnan voltak randipartnereim, párkapcsolataim, és 24 évesen így ismertem meg és jöttem össze a most már házastársammal is. Netes társkeresőn.

Számomra kényelmes volt, gyors, nem egyedül kellett mennem moziba, étterembe, fagyizni menni, vagy meginni egy kávét/ megenni egy sütit, biliárdozni stb stb. Volt hozzá partner.

Alapjaiban le lehet szűrni így az embereket, és volt akik már az online ismerkedési részen megbuktak, szóval ennyivel kevesebb kellemetlen csalódás ért. Nekem extrán negatív tapasztalatom nincs. Valójában a netes nicknevek mögött is élő emberek vannak, és lényegêben nincs különbség, bármikor bárkivel kapcsolatban csalódhat az ember, teljesen mindegy, hogy, hol ismeri meg, és bàrkivel lehet pozitív kimenetele is a dolognak.

A páromnak nagyon bejött a dolog, ahhoz képest egész gyorsan, ő 2 héttel a regisztrációja után talált partnerre ( írt rám), és ugye mi azóta is együtt vagyunk , + össze is házasodtunk, szóval pozitívan sült el.:) Mai napig emlegeti, hogy baromi nagy szerencséje volt, pedig ő a férfi, és sose gondolta volna.

35/N

2021. aug. 10. 00:46
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Kizárólag személyesen ismerkedem. Szemrebbenés nélkül hagyom h otthagyjon ha nem lát engem. Ha viszont lát, le se lehet koptatni.
2021. aug. 10. 04:51
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a kettőt egyben jó használni. Az ismerkedés elején online az emberek könnyebben megnyílnak, egyszerűbb részeket kapni másnak az életéből, mint azonnal eldobni, hogy "nem fogott meg". Személyesen pedig jobban látod a reakciót, udvariasságot, külsőt, mennyire vonzó a személyisége.
2021. aug. 10. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Az élő ismerkedés sokkal spontánabb. Tini koromban, meg a húszas éveim első felében mindig volt kivel, kikkel elmenni valahova. Nem kifejezetten ismerkedni mentem, csak alakult.

Mostanra a barátok nagy része kikopott, meg nem is vagyok már bulizós. Inkább egymáshoz ugrunk át, kutyát sétáltatunk, kirándulunk stb.

Kipróbáltam a tinder, és nagyon erőltetettnek éreztem. Így ismeretlenül, írásban nem tudtam bele adni magamat.

A páromat online ismertem meg, de egy online játékban, nem direkt módon. Valahogy mellénk szegődött csapattársnak, hónapokon át beszéltünk nap mint nap, így az is spontán alakult. Még a találkozót sem randinak beszéltük meg, csak egy közös érdeklődési kör apropóján futottunk össze.

2021. aug. 10. 08:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Valóságban sokkal jobban és könnyebben lehet ismerkedni baráti társaságban vagy valami közös hobbi terén pl: mindketten futtok meg persze a disco de ott komolytalan 1 éjszakás dolgok szoktak lenni. Mindig jobbak ezek az internetes álmodó társkeresésről ahol mindenki a 100%-osról álmodik!
2021. szept. 3. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!