Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok vonz a titeket sugarbaby kapcsolat egy millàrdos pasival?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 16:13
11/22 anonim válasza:
Nem, undorodnék, ha egy tőlem 30-40-50 évvel idősebb férfival kéne szexelnem. Nem győznének meg sem a drága ajándékok, sem a hosszú nyaralások, sem az, hogy nem kell mellette dolgoznom pár évig, amíg ki nem öregszem a sugarbaby szerepből.
12/22 anonim válasza:
Engem a prostitucio vonzott. Szabad ember vagy, gumival es emberi modon.
13/22 anonim válasza:
Igen. Ha amúgy képes vagyok valamilyen szinten vonzódni hozzá, akkor simán. De ha taszít, akkor tök mindegy mennyi pénze van...
14/22 anonim válasza:
Szerelmet nem lehet pénzért venni.
16/22 anonim válasza:
Akinek van önbecsülése, azt nem vonzza. Ugyanis ezerszeresen alárendelt szerep, kizárólag eszköz, mint az autója, vagy a borotvája.
17/22 anonim válasza:
Miota ingyen kihasznalta már jopár pasi a szerelmem, megbántam már hogy nem regiztem, ennyi erovel hasznom is lehett volna belole inkabb, es nem csak a sírás meg tobb év minusz az életembol a semmire.
18/22 anonim válasza:
17 úgy valahogy. Ha nő lennék akkor vagy egy szentéletű nő aki a férjével szexel és csak házasságban vagy élelmes "királynő" anatómiai adottságaimat hasznosítva. De ez tényleg középutas sztori hogy példát sem mutat valaki és még haszna sincs belőle
19/22 anonim válasza:
szerintem azok az emberek akiknek nem sok ideig volt részük a jóban vagy csak ép hogy bele tudtak kóstolni azok simán bele mennének.. Itt végül is csak az erkölcsökről van szó, Várkonyi Andrea sem hiszem hogy olyan rossz életben élt, de amikor ott van valaki mellett a pénzes zsák aki szimpatizál veled és csak meg kell fűznie ,akkor sokan a kis ördögöt választják a kis angyal helyett . Bár gondolom a gyerekére gondolt elsőként a házasságnál, hogy a legjobb külföldi iskolában tudjon tanulni meg a legdrágább életszínvonalat élhesse.. de mi értelme ennek ? annyira átlátszó amikor egy rádiós sármos pasit le cserél egy orrkra ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!