Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!Ha egy pasinak ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Ha egy pasinak ez lenne a kérése mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Azt kérné hogy menjetek el vele éjfél körül egy korom sötét temetőbe sétálni.
2021. aug. 9. 14:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A temetőktől nem félek, az nem zavarna.

Egy kvázi idegen pasival viszont SEMMILYEN elhagyatott helyre nem mennék el, pláne nem éjszaka. Az már csak hab a tortán, hogy ha estére be van zárva a hely, nem követnék el betörést. Utoljára 15 évesen gondolja azt bárki, hogy ez menő vagy vicces, bár én már akkor se.

2021. aug. 9. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt szólnám hozzá, hogy már nem vagyok tizenéves idióta, hogy bátorságpróbákat csináljak. Szexelni pedig nem szexelnék ilyen helyen, semmilyen körülmények között. Menjen a dolgára, engem pedig többet ne keressen.
2021. aug. 9. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

felni nem felnek a temetoben, miert is tennem?! nem hiszek a szellemekben meg zombikban.

viszont egy idegennel nem mennek elso ‘randin’ ejszaka egy kihalt temetobe. sot, egyaltalan nem

mennek vele elsore kihalt helyre kettesben.

ha mar ismerjuk egymast, akar meg setalnek is egy szep temetoben, nem feltetlen zavar, bar eleg fura, azert ennel jobb helyszinek is vannak. de szex vagy ilyesmi szoba se johetne.

2021. aug. 9. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van pár előttem szólónak. A temető nem para, az ilyen pasas annál inkább.
2021. aug. 9. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező teljesen beteg, privátokat írogat. Egy pszichológusnak írj inkább te szerencsétlen...
2021. aug. 9. 14:52
 16/18 anonim válasza:
Nekem tetszene.
2021. aug. 9. 17:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem írtam senkinek privátokat!
2021. aug. 9. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lelkibeteg lehet az az ember aki más halotjai között akar szexelni? Ha belegondolok, hogy lehet egy kislány most is siratja az apját vagy az anyját, te meg ott dugnál a sírja mellett? Foj de beteg állat. Nekem is van elhunytam, konkrétan megölnélek ha meggyaláznád a sírját.
2021. aug. 9. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!