Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb plátói szerelem? Minden nap látni, mindent tudni róla, miközben nem lehet a tiéd? Vagy sosem látni, sosem hallani felőle, csak tudni hogy létezik?
Ez attól függ, melyiket tudod elviselni jobban:D
Én inkább szeretném minden nap látni...:(
Most mivel nyár van...nem látom, de ha elkezdődik az egyetem, lehet, hogy tanítani is fog...
Szóval én mindkettőt átéltem...:D és én inkább szeretném minden nap látni és minden tudni róla...
Bár ha el akarja felejteni az ember, akkor jobb nem látni, de én nem akarom elfelejteni, meg úgy se tudnám:D
De igazából mindkettő rossz:D xD
19L
hát nálam az első eshetőség áll fennt és ráadásul nagyon jó barátok vagyunk
szal... :S
de ha nem beszélnék, lennék vele gyakran az is olyan rosz lenne szal..... nem tom melyik a jobb :(
16/f
nem nem, ha szereted, az első könnyebb, hidd el:
"Egyetlen dolog szünteti meg a másik hiányának fájdalmát: ha nem szeretjük tovább. Amikor azt mondjuk, hogy az idő gyógyít, erre gondolunk. A felejtésre. Ez azonban, ha valóban szeretünk, nem lehetséges. A szeretet hiányát csak egyetlen dolog gyógyítja: ha újra találkozunk azzal, akit szeretünk. Semmi más. Jövőre, húsz év múlva, egy másik életben. Mindegy. A hiány mindaddig él, amíg nem látjuk újra. Nem az emléke, a hiánya él bennünk!"
..................:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!