Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj az ha egy fiú már húszas évei elején is hosszú távú kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
Sok lány furcsálja ezt de engem sosem érdekelt a lányok hülyítése. Mindig is komoly szándékkal ismerkedem. Minden lány megijed az elköteleződéstől.
Idővel meg fognak változni a lányok?
2021. aug. 8. 20:39
1/9 anonim válasza:
Hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést?
2/9 anonim válasza:
Igen , húszas helyett harmincasok lesznek 😁
Ombre , nem ezen múlik ( nem is biztos , hogy amiatt "ijednek meg" )
3/9 anonim válasza:
Miért lenne baj?
Ha egy lány (és nem NŐ, fontos a különbségtétel) ettől megijed, nem is volt az eseted alapjáraton se.
4/9 anonim válasza:
Francokat ijednek meg az elköteleződéstől, téged nem akarnak. Ha 20 évesen előjössz a 3 éven belül gyereket akarok a semmire szöveggel bárki elutasít.
5/9 anonim válasza:
Nem ijednek meg, ez csak ürügy, hogy lerázzák a gázos csávókat.
6/9 anonim válasza:
Jajj de special snowflake vagy🥺🥺👉👈 Lányok ijenek=róSz. Pasik ijenek= lyÓ
7/9 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Aki nem akar komoly kapcsolatot az elutasít, hogy ne fél év múlva kelljen szakítani amikor te már vennéd a gyűrűt. Majd aki komolyat akar és megfelelsz neki az nem utasít el. Én 15 évesen találtam meg életem párját, ezek szerint ő már akkor is normális volt.
8/9 anonim válasza:
A legtöbb huszonéves nőismerősöm komoly kapcsolatban gondolkozik. Vagy nagyon szerencsétlenül válogattál, vagy kifejezetten a flegmah butaliba / első ránézésre ordas r...c tengelyen válogatsz... vagy azt tálalod kicsit ijesztő módon, hogy komoly kapcsolatot akarsz... pl. első randin felvázolod az ötéves tervet / már annyira előrerohansz, hogy arról beszélsz, 10 év múlva milyen házat akarsz hány kutyával / macskával / hány gyerekkel ilyen "nincs apelláta, te jössz velem" módon.
9/9 anonim válasza:
8. vagyok, pont most futottam bele egy olyan kérdésbe, ahol amit leírtam, arra konkrétan van példa is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
(már az első randin az a téma, hogy meddő-e a hölgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!