Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, összejönnétek 30 as pasival?
A fiatalabb alatt 18+ értek azért biztos ami biztos leírom :D
Én pl el tudnék képzelni szexkapcsolatot vagy akár normál kapcsolatot is úgy alakulna, de nem tudom hogy egyáltalán érdemes e próbálkozni.
Pl valószínű nem olyan dumát tolok mint a 20 éves srác, ellenben más tulajdonságaim meg lehet jobbak mint neki. Nekem nincs ecsethajam, helyette adok magamra, jól öltözök stb.... (nem vagyok dagadt azt tegyük hozzá, átlagos, vagy vékonyabb alkatom van)
Ez nálatok még belefér vagy már túl sok? (mostanság eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet fiatalabb lánnyal)
31F
24 vagyok, csak 30+os férfiakkal ismerkedem:D legutóbbi párom 35 volt. Volt 17-18 évesen 33 éves szexpartnerem.
Szerintem nyugodtan flörtölj, kezdeménezz. Mondjuk ne 18 éves kiscsajokra nyomulj, ők nagyon gyerekek még. Bár szexre okés lehet. Kapcsolatra szerintem minimum 22-23 tól kéne, ők azért már érettebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!